Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjeverna Koreja na 10.mjestu!? WTF. Ispravi to, to je južna
Bosna i Hercegovina je sama po sebi inovacija, jedina drzava sa tri predsjednika , 800 premijera i ciji glavni grad nema dodir sa suncem od smoga
a gdje nama 1000.00KM minimalac?
Bosna najinovativnija. Pemzija 650 km potrošačka korpa 1500-2000 km. Sve živo radi,liječi se, voza se a bogami se otkine i za mora.
-Pismenost na zavidnom nivou ;) dodaj i to, imamo tebe ;)
Ispade Kina inovativnija od Japana, a ljudi sve živo kopiraše od zapada. Od auto industrije pa sve do vojne industrije.
E moj ti, kako plitko roniš
Najinovativnije države su one koje najviše rukaju kredite. Što više kredita u vještačkoj ekonomiji s time više i inovacije.
BiH je nainovativnija
ovi novinari misle da S. ispred koreja znači sjeverna :))) a ne south :)))
Fake news. Netacna slika! Trebalo je uzeti u obzir broj stanovnika u zemljama. Nemoze nikako jedna bijedna njemacka da bude ispred norveske, danske, irske, jer ima 10 puta vise stanovnika u odnosu na te zemlje
hoces da kazes da smo mi inovativni,slika je vise tacna nego netacna.
I ovdhe smo mmedju zadnjim.
tko sastavio tabelu ne zna razlikovati sjevernu i južnu koreju