Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba ovom policajcu reci da kurbana podijeli
Mog'o je samo ogradu preskočiti
panika je cudo
Cista sreca...nije mu jos bilo sudjeno. A mladi vozaci su sada katasteofa...evo i u mom gradu se nakotilo nekqkvih golf petica,zatamnjena stakla,wooferi u gepeku i zvizde po putu.Ali tu krivim nasu policiju,koja je katastrofalno losa i ne rade nista .
E ovakvih i kod nas ima koliko hoceš,ili su pod zemljom ili su blizu toga, daj ti njemu BMW a žuta lampica za rezervu mu gori konstantno,adekatne gume nema da kupi,o kući koja mu se raspada,krov mu prokišnjava to nije važno,samo je važno nek komšije crknu od muke jer on je baja i sve djevojke se lože na njega jer vozi BMWejca rođaci.
Sta je ovo i kod njih sve šabani, 10 sekundi videa tri BMW-a još i zatamnjeni
Je li kao i kod nas "drajveru" bio put kriv sto je izgubio kontrolu?? To je samo drugi nacin kako reci: Ne zna voziti....
dobar benve
Gdje li je ovaj sadake dijelio , 😮
Vozači Bmw-ova su posebna sorta kretena!! Provjereno!