Najveća zapljena u Meksiku
0
Pogledajte kako gori 105 tona marihuane
Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nije ovo gudra sta vam je, ovo sijeno dje ce palit tolikuvrijednost, sta ti je i to na otvorenom ˘˘
Svima vama koji ste se do sad javili na ovo, svima bih vam rado legalizirao ne samo marihuanu, već i sve druge vrste droga. Samo vama. I marihuanu, dao bih vam i heroina i kokaina, i cracka, i ektazija, i metha, koiliko god hoćete. Ne bi vi to morali konzumirati, ali eto nek imate, gomile tih droga pored vas, neka stoje tako da ih gledate. Brdo svake droge pored vas staviti, bagerom da se slaže na gomilu. Što vam se više da, to bolje. Sevap bi bio za okolinu, a i za vas.
TUGA...
esade kirlicu hocel bit kakog vjetra iz mehika? ISTAH ME OSTADE
Kol\'ko sretnih trenutaka je spaljeno uzalud !
Prejak komentar brate, to je to ;)
Steta brate steta :S
tata, tata hocu i ja ovo...i tata bi sine....
Izgleda da je slabo ko svjestan kakve zločine čine narko karteli tamo u Meksiku... već svima \"žao spaljene trave\". I onda se čudimo kako to da je svijet bio neosjetljiv na našu patnju tokom rata... Eto kakvi smo ljudi.
GORI...GORI...BOGO MOJ DOBRI.MA ZAPALILI OBIČNO SIJENO A PRAVI STAF JE DEPONOVAN U NEKOM STROGO ČUVANOM DRŽAVNOM MAGACINU...P.S. SVIJET SE DIJELI NA ONE KOJI SU SE ZNALI DOBRO NAPUŠITI I NA ONE KOJI TO NIKAD NISU URADILI-SELJAČINE. NA JEDNOJ STRANI:ROCK AND ROLL,TRAVA I SEX, A NA DRUGOJ STRANI BARIKADE NARODNJACI,ALKOHOL I TUČA.....ŠTO REČE DŽONI....ILI JE NEMIR ILI JE STRAST,IMA TOG OVDJE I SUVIŠE!!!
kako je ovo smrdilo uffff
AJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ, NE KOPIRAMO ONOG LIKA, BOLI!!!
Svaka cast sto su ovo uradili. Spasili su mnogo zdrave populacije, cestitke za ovo. Vi koi zalite umrite prije dana danasnjeg, ljagave bolesture.
dabogda vam za lijeka trebala...gdje ce te ovo zapalit
Pa i cigare su isto stetne kao i ova \"trava\" (Cannabis). Ne znam zasto ona nije legalizovana, kada se ljudi vec hoce trovati nek se truju. Svakako smo pri kraju na ovom napacenom svijetu! ;)