Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i k.r.s.c.a.n.s.k.a vlada nigerije u.b.i.j.a muslimane
podrska do neba za Boko Haram samo mrtvo nevjernicko pseto je dobro nevjernicko pseto
@TALIB donekle si u pravu i zaista jeste islamska civilizacija u jednom povijesnom razdoblju bila naprednija od krscanske civilizacije recimo od 7-14 st. ali samo tada i nikad vise...vise je razloga tome...sirenje islama po magrebu i na pirenejskom polutoku i to se mora reci silom i paljenjem i ponizavanjem do tada krscanskog magreba i bliskog istoka a o tome ne pricas jer ti ne ide u prilog...iz tog razdoblja se istice par islamskih znanstvenika i knjizevnika koji su dali velik doprinos razvoju ljudske misli i znanosti ali to je nazalost to...od pojave humanizma i renesanse islam kao civilizacija gubi korak sa zapadom i konacno postaje kolonija zapadnih sila cije posljedice se osjecaju i danas,kada vec spominjes naprednu islamsku gradnju u odnosu na europsku u razdoblju ranog srednjeg vijeka zasto ne spominjes i gradnju i znanstvenu naprednost grka i rimljana koju neke islamske civilizacije nisu nikad dostigle cak ni u srednjem vijeku a neke i dan danas-iskljuciv si i neobjektivan!
Evo jedan dokumentarac u britanskoj produkciji koj govori o islamu njegovom usponu i njegovom vrhuncu.Dokumentarac su obradili srbi.I bio je emitovan na beogradu 2.Znaci da ne bude muslimanska propaganda,nego historijske cinjenice,da one koji vi nikada necete naci u svojim skolskim knjigama.Samo jedan detalj iz dokumnetarca.Dok su muslimani imali gradsku rasvijetu(u to vrijeme) odvode,dovode krscani evrope nisu znali sta je sapun. Krscani su dolazili u Islamsku Spaniju i divili se arhitetonskim dostignucima i infrastrukturi i mnogim drugim stvarima.Dokumtarac je fantastican i istinit i ako ste iskreni pogledat cete ga.U suprotnom mrzite ono o cemu,kao prave neznalice,pojma nemate. http://www.youtube.com/watch?v=zRaYchiClJE
@Yep.Ovo je istinski fenomen! Tj muslimani danas ratuju protiv cijelog svijeta ali ne zato sto su muslimani prvi napali cijeli svijet,nego zato sto je cijeli svijet napao muslimane.To je cinjenica koju nemozes poreci ako si iskren. Daj neke statistike da su muslimani neobrazovani.Iako je muslimanima prioritet da se vjerski obrazuju da bi postali bolji ljudi a nije im glavna stvar da postanu nemilosrdni kapitalisti i gospodari rata ili neko ko je u sluzbi ovih i koji ce mahnito vikat o terorizmu dok sina bude ispracao za Afganistan? Bombe su sastavini dio rata.Uvjek su me nasmijavali bolesnici koji bi zeljeli da muslimani katolicko-protestantske-ortodoxne-cifutske agresore docekaju sa ruzama dok ih ovi posipaju bombama.Poznata cinjenica da su krstasi u zadnjih 200 godina oduzeli oko 500 miliona zivota.\"Intelektaulac\" sta mislis da je tvojim rodjenjem pocela historija?Hahaha.Informisi se o islamu na pravom mjestu. www.putvjernika.com Islam je punih 7 stoljeca vladao svijetom.
Islam,muslimani,serijat, neemancipiranost,neobrazovanost,bombe, nevini stradalnici, terorizam,ljudska sramota...zasto to uvijek ide skupa pobogu...da se covjek zamisli!!!
religija mira,ljubavi i tolerancije....AMIN!!!
E GOVNO KRSTASKO TO SU NASA BRACA SUNITSKA I SVAKI OD NIH JE NAS BRAT