Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kako ste proti okupatora gllupsone Srbi su tu domacini oduvek i nikako ne mogu biti okupatori jedini okupatori tu su NATO i vi ste njihov protektorat ali to vama tu ne smeta suncokreti jer bi njihovu pomoc protiv Srba kukavice zato ste se tu natu nagguzili jer ste totalne kukavice a sto jim ne kazete CAO onda kad ste proti okupatora ?aaaa guzzza radi hrabri islamski borci nesmete sami na Srbe pa vam treba NATO koji mrzzite ali mu ljubite cmmar sa osmehom!! jeste dvollicna gammad!!!
NISMO MI NA DVA STOLA MI SMO SAMO PROTIV OKUPATORA KOJI SU I DIO NASE LIJEPE BOSNE OKUPIRALI PRASECI SE KO KRMAD MAMU VAM GENOCIDASKU -------SAMOZAVAS_____
MASHALLA ALAHU EKBER
MashAllah!!! Kako je lijepo procitati radosne vijesti! Samo naprijed braco, mlatite agresore :)
Pa kako sad suncokreti odlucite se vise ne ide na dva stola sediti! Ili ste za nato i vase saveznike kad vam guza radi zbog Srba ili ste za Talibane i islamsku terorsticku gamad? Ne ide na dva stola dakle birajte vise suncokreti!
Ellham, samo tako nastavite...rusi su ratovali godinama sa njima i vidjeli bolje se ostaviti corava posla
Kupili se legli se, samo naprijed, Obama Husain vas sve voli, biće pemzija za hudovice doživotna, nemate se šta brinuti sretan vam put u vjećna lovišta.
kako ono bi vijest neki dan \"\"Talibani umorni od rata\"\"........ Borba za domovinu nema umora to smo barem dokazali i ako treba opet cemo samo nek genocidasi probaju
afganima čestitke na ovogodišnjem učinku, gonite gamad iz svoje zemlje
Kad skontas da imaju samo pokoju puskicu bazuku i raketu taj broj je prilicno impozantan dok ovi hrabro napadaju bombarderima. Ljudi kojima je rat nacin zivota ne mogu biti pobijedjeni ratom.