Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HOSTEL! :)
Kod nas na univerzitetu toga nema.
papak otkud ti da se potpisuješ k\'o Sarajlija?
Sta je tu tajio i zataskivao. Po broju leseva bi rekao trgovina organima jer ne znam sta bi inace imao od toga i sto uopste skriva leseve. Velike su tu prare. Umjesto da cekas na listi kandidata i mozda dobijes organ, iskesiras par desetina hiljada eura i rijesena stvar.
Ovo su garant srebrenicani
ih sta smo ih mi sakrili po Romaniji
sta je ovdje cudno,mozda samo laicima,ali takodje i sarajevski i zagrebacki univerziteti imaju \"prave preparate\" ili leseve glupost... a ta novorodjencad u stvari su mrtvorodjencad sa raznim anomalijama ako ste vec priglupi i primitivni,pitajte nekoga pametnijeg pa onda izadjite sa clankom
Imaju sigurno isto tako na Univerzitetu u Prištini,srpskih organa i tijela, moraju i Albanski studenti na necemu vjezbat
sve zarad nauke. u čemu je problem?
znaci, direktor fakulteta...
E, pa oni su u EU, dobra je to zemlja..
Makar imaju SAVJEST koja proradi kad tad pa ili priznaju krivicu ili uz to evo počine i s.a.mo.ub.istvo što kod BALKANACA u BiH nije slučaj. Bosanci i Hercegovci nemaju ni atom savjesti tako da je ovdje amoralno i asocijalno ponašanje \"NORMALNO\" i društveno prihvaćeno dok su oni koji se tome opiru autsajderi i čudaci.
Ko iz horor filmova jbt
Njenci,šta drugo reći
faking SS