Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Američke vojne pomorske i vazdušne snage raspoređuju se na lokacije oko Libije, izjavio je danas portparol Pentagona pukovnik Dejvid Lapan. Prema portparolu Pentagona, razrađuju se razni planovi i nepredviđene situacije i američke snage razmeštaju se na lokacije koje mogu da obezbede fleksibilnost u trenutku kad budu donete odluke, javila je agencija Rojters. Znaci sad se zna da su oni izazvali ovaj nered i da zapadni mediji namjerno preuvelicavaju stanje u Libiji. Na kraju ce Libija da pradje kao jadni Irak, samo sto sad narod Libije mnogo bolje zivi u odnosu na Irak u ono vrijeme, a posle kad Amerika obavi svoj posao, Libija ostaje bez nafte, to jest, Amerika ce da upravlja sa naftom. Sve u svemu, narod u Libiji ce da Gadafija pravi od blata, to jest ,od pjeska.
Opa, vec imamo i sluzbeni naziv za to \"arapska tranzicija\". Da si tako muza podrzavala ne bi mu Monica zavrsila pod stolom, cccc...
Da lakse dodjete (USA, EU) do njihovih resursa za nize od \"dzabe\".
Ma vidi im price, pijuni im gube pa se peru li peru...
prokleta je amerika a i evropa....
Kao sto se i ocekivalo...Poceli su da dijele zadatke...Operacija ide uspjesno. Pardon. Revolucija.
sva tri srbina komentirali protiv amerike :D
Ne zelim :)
Idi radi dabogda te dobro snaslo!
strateski ste vi i te rezime podrzavali