Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji su Bosnje supci, otisli pred zgradu i ispijaju kahve , i to su protesti:)- Umjesto da su palicama usli u zgradu i sve porazbijali i zapalili a onu Pandurevicku dobro iz*** u parlamentu. To je nesto a ne doveli dijeci da crtaju, cekaju da ima Amerika da i JMB. Imal vam Dzeke da vas podrzi sa onom kurvicom srpskom?
žalosno što i mi ovako ne uradimo :(
Molimo narod Brazila da se strpi do sljedecih izbora. Hvala.
Bilo bi lijepo da opet natjeramo Bevandu i ostalu bagru da trce ili skacu kroz balkon :-))).
0.oooo stai ma
MA NISMO MI DIVLJACI DA TAKO PROTESTUJEMO,MI LIPO ISPRED PREDSJEDNISTVA PIJEMO KAFU I PROTESTUJEMO DA DA,LIPO BILO MALO PROMJENE DOSADILO VALA PO CITAV DAN PO KAFICIMA SJEDIT I ISPIJAT KAFE
Oni nemaju vremena za kafe