Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim čovjek je moralna vertikala,pa sad onima prvo da nekom dijeli lekcije
In Kandahar, population about 500,000, and other towns, dance parties are a popular, often weekly, pastime. Young boys dress up as girls, wearing makeup and bells on their feet, and dance for a dozen or more leering middle-aged men who throw money at them and then take them home. A recent State Department report called \"dancing boys\" a \"widespread, culturally sanctioned form of male rape.\" So, why are American and NATO forces fighting and dying to defend tens of thousands of proud pedophiles, certainly more per capita than any other place on Earth? And how did Afghanistan become the pedophilia capital of Asia? Sociologists and anthropologists say the problem results from perverse interpretation of Islamic law.
For centuries, Afghan men have taken boys, roughly 9 to 15 years old, as lovers. Some research suggests that half the Pashtun tribal members in Kandahar and other southern towns are bacha baz, the term for an older man with a boy lover. \"Having a boy has become a custom for us,\" Enayatullah, a 42-year-old in Baghlan province, told a Reuters reporter. \"Whoever wants to show off should have a boy.\" http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?f=/c/a/2010/08/29/INF21F2Q9H.DTL
kažu da Špirić voli primiti u halku,a ko bi rekao, smrdski ponos i dika...
@Kakanjac.. O cemu ti pricas p.e.r.i.g.u.z.u jedan.. Pa javna tajna je u Sarajevu da su Alija Izetbegovic i Himzo Polovina bili G.U.Z.N.I HAVERI.. Znas li sta to znaci-homoseksualci koji su se decenijama mandarili.. Po muslimanskim selima homo.seksualizam, ince.st i pedo.filja su bili i ostali \"dio folklora\" i ti se kakanjski p.e.r.i.g.u.z.u nasao da pises nesto o Srbima i Hrvatima.. Za takve kao ti; SRBI I HRVATI SU CISTI ARIJEVCI...Ne jedi G.V.A.N.A za Ramazan, sacekaj Bajram pa se nazderi i naloci ko s.t.o.k.a kao sto radis svake godinei..
Biti homoseksualac nije problem, problem je u vjernicima majmunima.
da,zaboravih reci da mi je i momak isto i musliman a i peder naravno,hahah
ma ja sam muslima i peder sam i stas sad?
jos uvijek 1000 godina ispred nas...nas iz tamnog vilajeta...
harry haler, GDJE TI NADJE PEDERA U ISLAMU, Osim da ti priznas cije ti se none najvise svidjaju , -) naravno .. FADIL KASTRO JE PRAVA PRILIKA ZA TEBE I OSTALE PEDERE KRSTITELJA ZAPADDNOG. (IG)
Ovog Komunistu hvale svi branitelji Komunizma kao najbolji primjer Komunizma dosad. A vidi Kube, kao mafija, cijela Kuba familijarna afera, dva brata bi da vode drzavu hahaha
Ugledah Castra pa se sjetih onog teksta koji vam je (nepostovana redakcijo) misteriozno nestao sa sajta,naslov je bio \"Dvadeset godina poslije Jugoslavije-gdje smo sad?\",ili nesto slicno.Jeste li tu shvatili da ste (zajedno sa vecinom onih koji vas redovno prate iz banana republika na Balkanu) u jednov velikom K.u.rc.u.,gdje vam i jeste mjesto. A ovom kakanjcu da kazem da ne kaki,ima medju homoseksualcima muslimana koliko hoces,samo se malo bolje sakrivate,tako kao ti.
Pa ovo je sve krenulo od Katolicke i pravoslavne vjere.... Svi ovi Pe*eri su pravoslavci i katolici,nemas muslimana tu....