Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka njemu cast na hrabrosti!!! takve pokvarene ljude i njihovu politiku i treba odati. Da ga Bog dragi sacuva.
spriječimo ti samoubistvo, da bi te osudili na smrtnu kaznu haha
U trenucima kad je bio na vrhuncu planetarne moći, Henry Kissinger je drsko Izjavio: \"AKO JE NEŠTO LEGALNO, MI TO URADIMO ODMAH, A AKO JE PROTIVZAKONITO SAMO NAM TREBA VIŠE VREMENA DA TO URADIMO\". Ovakva \"suđenja\" to sasvim jasno potvrđuju.
Eh \"ImYourMan\" ovo suđenje je najobičnija lakrdija u stilu Henrija Kisindžera i gvantanamo šprdačine ... grozota je stvarno da je američki sistem pravne države spao na tako niske grane.
Bar je dokazao da svugdje u svijetu, pa tako i u njihovoj vojsci ima pojedinaca koji neće slijepo pratiti zločinačku politiku.Nadam se da će se izvući nekako. http://doiop.com/pozitiva
Bredli ne daj se, horde su uz tebe!
True Hero
samo me zanima sta je dobio s tim? Nesto ne cujem da se prica o tome sto je odao te informacije... da li da ga osude na smrt ili dozivotnu - ili da ne radi nista, on odlucio ovo prvo.. hebi ga brate..
OVO JE DEMOKRATIJA. PONOSAN SAM NA AMERIKU
Ako cemo realno, izdaja je izdaja, smrtna kazna.