"Anonimci" srušili i FBI
0
Počeo rat za slobodni internet
Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
There is no oil on internet silly Americans
Bravo anonymous! Jebite im sve
Ma bravo majstore, ova tvoja ima velikog smisla. Radi se o navlakuši pa onda da dobiju dobar razlog da nabijaju zakone i stežu sigurnosne mjere do te granice da će nas gledati i u wc kako piškimo i kakimo. Iza ovih sitnih blefova leži njihova prava misija i ideologija !!!!!!
uskoro ćemo slobodan pristup imati samo sa iranskih servera...
Autorska prava su samo izgovor. Zeli se uvesti cenzura na velika vrata na internet kao sto je to uradjeno na televiziji, radiju, novinama i ide onda masovni globalni brain washing nad milijardama ovaca koje ce drnciti za 1% svjetskih bogatasa. Prvo se to ostvaruje lokalno unutar drzava da bi postala globalna cinjenica. Evo i primjer Bosne - sakica prebogatih, a svi ostali sve veca i veca sirotinja, a mediji na sve strane mozak lobotomiraju. Ako zaista Svijet predje preko cenzure interneta, onda smo ga donji skroz!
I don\'t want to America live on this Planet anymore !!!
Eh još malo i biće internet kao u Saudiji i S. Koreji, ah ta zapadna demokratija i sloboda XD
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Koja su gospoda ovi Anonymousi :D
ne mogu oni zabranit, koliko ja mogu naskidat hahahahhaha
Živi bili dok vi prepišete druge portale napadi zavrseni danas popodne...
TO Anonymus. Obori im svaku stranicu mrtvu.. Hocemo slobodan i neogranicen internet!!!!!
this is nothing this only a fu... test for future, now gonna be D.O.S atack from 5 continents and about 900000 D.O.S host-s. And will be rapidy dynamic atack
amerika je propala drzava razlozi su sljedeci ekonomija je u bankrotu pa se sada nastoji namaknuti svaki peni iz bilo cega i to naci da se pljackaju gradjani iz cjelog svjeta a sa druge strane oni su postali totalna policiska drzava nastoje kontrolisati sve sto se desava na ovom svjetu ali ima jedna istina sve drzave koje su se ponasale na nacin da su si umislili da mogu kontrolisati i prirodne pojave zavrsile su na otpadu istorije
Socijalistička Federativna Republika Amerika
SAD i EU predtavjalju najbrutalnije i najrepresivnije rezime na planeti i kako im se blizi kraj, postaju sve agresivniji i posezu za sve vecim terorom i kontrolom. Njihovo je proslo!
Otpor zapadnjackim nacistickim i anti-slobodarskim rezimima i korporacijama!