Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da barem kod nas padne snijeg
Ljudi, meni ništa nije jasno, majke mi....godinama nas bombarduju podacima o globalnom zagrijavanju, kad ono zime hladne do bola, snjezina, oluje, belaja koliko hoćeš. Ne volim teorije zavjere, ali mi ta priča o zagrijavanju smrdi na neke lobije koji hoće da izbace prirodna goriva iz upotrebe, i tako uzmu pare na novim projektima...pa jel tako?
ma kakvo zagrijavanje, prosjecna temperatura se u sarajevu za sto godina povecala za 0,1℃. Ima nesto sto se zovu klimatske fluktuacije koje dovode do promjena klime (ne vremena), i to je prirodan periodican proces na koje covjek nema nikakakav efekat. Al' baci narodu kost nek glodje, zagrijavanje, masoni, kladanjski red vitezova.. :)
ako je ovo iskopavanje, sta je onda kod nas bilo 2012-te?
Palo metar snijega. na slikama ne bi se reklo da ima vise od 30 cm, a to je zato sto su bili spremni, znali sta im dolazi. Kod na 2012-te palo metar snijega i iznenadilo nas sto je snijeg pao u februaru!
Više snijega napadalo 2012. kod nas pa nismo ovoliko kukali
Klix svaki dan piše sve veće gluposti.
BUDE MI IH ZAO KADA MI NAUM PADNE SNIJEG IZ 2012G.
Mene cudi pa nisu metli neko muslimansko ime za ovu oluju i proglasili je teroristom
U americi prides nekom da pomognes i budes ubijen. The American Dream :))
@SonOfAphrodite Koju vrstu budale glumis? Fino pravac amerika i tamo ces se pravo uklopiti
@TheSuccubi E sad prema ovoj situaciji treba suditi o cijelom stanju u drzavi? Samo uzmi u obzir da je olujom pogodjeno 85 miliona ljudi sto je vise nego cijela Njemacka, pa sad zamisli koliko ima budala recimo u cijeloj Njemackoj ili bilo kojoj drugoj zemlji!