Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Počelo cementiranje.., jel mu to rade renoviranje prostorija da mu ubuduće bude udobnije?! Da je osuđen u BiH, to bi mu sigurno uradili.., toliko nam je sistem efikasan što se tiče kriminalaca, da je bolje biti lopov i ubica nego pošten. Pretjerujem?! Pitajte omladinu...
Frici heroj a ne zločinac!
Nije on monstrum on je MaL0 LUUD
Aaaaahh suger daddy.
Po starom feudalnom zakonu smece treba zazidat i ostavit samo otvor za hranu i dvije rupice da vidi vani, a ispred stavit najlijepse cvijece i drvece i ne dat mu da crkne.
govno dzaba vazduh dise
koja bolest od čovjeka, nevjerojatno. hvala bogu da nije musliman jer bi se onda ovi europejci sjatili i krenuli izbacivati muslimane iz austrije i evrope. .
pa da je musliman ne bi se moglo zivjeti od njihovog sranja kako je islam zaostala religija itd...ovako posto je njihov jednostavno kazu da je bolestan i to je to...
na žalost ima tu istine. ali ima istine i u tome da si ti kreten (za moje shvatanje) i to žešći, barem prema nekim fašistoidnim komentarima koje daješ.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)