Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svugdje gdje se ovi Amerikanci umjesaju tu izgleda mora doci do rata....
rat je neizbjezan samo jos da se vidi ko ce skim u Alijansu bice zanimljivo.
Treba tom diktatoru staviti do znanja da se ne igra vatrom. Nije im ovo \'54. Ameri ne trebaju ici u otvoreni sukob jer ce se taj rezim svakako urusiti i Koreja ce biti ujedinjena. To bi vec davno bilo da nije Kine. Kina zeli da im se vrati Tajvan i igraju na ovu kartu. Samo ce im se ta igra obiti o glavu. Za 10ak godina Kina ce, ako i Japan, biti americki saveznik ako ameri budu pametno igrali. Ali i kod amera ima svakakvih idiota. Kao sto je bio Bush. Bush je napravio vise stete nego sto iko moze i zamisliti a ovo su samo posljedice. A svako je svjestan da opet neki Bush moze sutra doci na celo USA.
\"Agencija Jonhap javila je da je Sjeverna Koreja rasporedila rakete zemlja-zemlja u pogranične oblasti,...\" gdje ste ovo iskopali. Sve americke i njemacke news kompanije javljaju o \"North Korea has deployed surface-to-air missiles near the Yellow Sea border\" ili \"Boden-Luft-Raketen vom Typ SA-2 mit einer Reichweite von 30 Kilometern\". Koliko ja razumijem engleski i njemacki u pitanju su zemlja - vazduh rakete tipa SA-2. Ali eto. Sto se tice SA-2 (S-75 Dvina) raketa sjevernim koreancima se ne pise dobro. Ako je to najbolje sto imaju bolje da ne cackaju mecku. Prva verzija rakete proizvedena daleke 1957. Rusi je izbacili iz upotrebe 80-tih. Cak je i srbija penzionisala ove rakete poslije NATO bombardovanja.
God Bless America!!!
Sigurno je da ce doci do nekog rata Americi to odgovara radi ekonomije, i mislim da ce samo na tome ostati.Ove S Korejce treba sravniti i pustiti narod da zivi normalno,uostalom rat izmedju dvije Korjere nikada nije ni prestao nikada nisu potpisali mirovni sporazum,a sto se tice Kine ne vjeruje da ce se mijesati jer joj nije u interesu sada kada joj je ekonomija na najvecem nivou,a nije dzabe Obama ravio Azijsku turneju i stastajao se vise puta sa predsjednikom Kine tako da mislim da je ovo sve u dogovoru da se svrgne vlast u S Koreji.
all we are saying is give peace a chance hahahahahah placem miso moj
USA uništite DIKTATORE!! nek živi Izrael
Amerima izgleda odgovara nestabilnost u svijetu, umjesto da pokusaju smiriti tenzije, oni otisli provocirati!!
sta je ovo svi mrze ameriku, ako je tako hajmo se dic hajmo im barem j.... jenkijevu majku
Ummet je nas slobodan tamo gdje Hamza pada Sa svoga dragog Uhuda, ne idi nikada
Hoce li kod nas politicari biti pametni pa se ne opredjeliti ni najednu stranu ili ce se jedni okreneuti Kini,a drugi amerikancima pa opet belaj.
Ma sta ce s.Korea,slomit ce ih ameri.Da je valjo komunizam zadrzo bi se i kod nas.Svi su skocili 90-tih da ga rusimo.Sad nam je super.Imam zdravstveno,idem svake godine na ljetovanje,imam zimnicu...
eee...ovako ameri podrzavaju juznu koreju a kinezi sjevernu pa ce biti tu dosta koskanja.....a onda ce rusi uletit na stranu kine i sjeveraca .....a ameri trazit pomoc od engleza francuza...itd...i jos ako iran stane na stranu rusa i kineza eto prave frtutme ....bice zanimljivo vidjeti sta ce se desiti.....
make love not war