Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka si ti bio u Afganistanu kao pomocni radnik...ciji je zadatak bio da mijenja sijalice u toaletima US vojnih baza...pa s obzirom na to iskustvo steceno u ratom zahvacenom Afganistanu ti bi mogao biti najkompetentniji da nam objasnis sta se to desava u Afganistanu. S talibanima si svaki dan pio kafe na Tora Bora planinama...tako da ako iko zna talibane, to si ti. Ne pr-di i ne glumi analiticare, jer iz tebe izbija predrasuda prema svemu sto ima veze sa islamom i muslimanima... Ili si komunjara, ili ce-tnik...ili ust-asa...
ova ce vojska ili bolje recena ovakva vojska slicna ovoj uskoro ocistiti Evropu od kamate,k.riminala,s.ilovanja,d.roge i druge p.rljavstine koju obozavaoci k.rsta i r.azvrata vole
Kostoji iza rata u Siriji http://www.vaseljenska.com/misljenja/dzejkob-rotsild-je-kriv-za-zaveru-protiv-covecanstva/
Ne vidim ništa sporno ... Kratki vojni sud i metak u čelo izdajnicima !
@ istina boli Sta ti mali djamijski misu znas sta je istina !! Nisi makao ,dalje od svoje mahale a znanje silno pokupio od lokalnoga polupismenoga hodze u mejtefu,jadu jadni. Nisu to nikakvi pobunjenici,to je banda vjerskih fanatika sponzorisanih od lokalnih mafijasa ,kojima odgovara nesigurnost i nemir. Pakistan je prijateljska zemlja BiH,osim toga Pakistan je potpuno suverena zemlja i ovo su njihovi regularni vojnici i policajci u svojoj zemlji.
Ubrzace cionisti ...izlazak iz Afganistana bili su u planu da se izvuku do kraja sledece godine...! Dosli u Afgan da red naprave nisu oni imali problem u njihovoj zemlji sa Talibanima .....vec je bila problem ..droga ..!
hocete demokratiju i nesigurnost, eto vam je. nema bez cvrste ruke...
Hajmo sad iskompleksirani zapadnjocko-komunisticki nastrojeni bosancerosi da pljujete "pobunjenike" sto su ubili "patriote". Mozda nisu trebali? Kad im se neko mijesa u sve njihovo, sto da ne.