Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@ampak slusajuci vas sluzbenike \'Iranskog \"kulturnog\" centra\' , covjek bi dosao do zakljucka da su u Siriji svi bili ravnopravni osim ubogih Siita... pazi sado dobro sta cu reci : RAVNOPRAVNOST ZA SIRIJSKE SIITE !!!! ili ti se ovo gore bas i ne svidja ?!
vidi se da si \"u potpunosti razumio stanje u siriji.\" Koja sloboda kurdima i krscanima kad i jedni i drugi podrzavaju aktuelnu vlast, a kurdi cak imaju i neke povlastice u odnosu na neke.
sta ce ovo biti da se moj jaran Talib i ja u potpunosti slazemo :-)))) DOLE SIJE RAFIDIJE, SLOBODA ZA SIRIJSKE SUNITE, KRSCANE I KURDE !!!!
Tel white Peace border crossing their families for 13 soldiers Asudaia 19 9 http://www.youtube.com/watch?v=DOMPIWlAZ28&feature=plcp
The FSA shoots down a military helicopter in Sheikh Saad in Aleppo. https://twitter.com/Nora0315/status/248411306254811137/photo/1
Bašare,isplači se,samo se isplači,čeka i tebe bliski susret sa kakvom drvenom motkom.Sin krvnika koji je okružio grad tenkovima i topovima pobio 40 hiljada muslimana.Danas se dešava da najveći teroristi,pričaju o terorizmu. Navedi,gdje su ti \"teroristi\" tj Al-Kaida počinili kakav genocid ili pokolj?Nećeš naći to u historijskim spisima.A takvih poput tebe,Amerikanaca,Izraelaca pune knjige .Tvoje šiitsko carstvo going davn.Lavovi su ušli u Siriju,bježte vukovi!
JOK, TO JE TERORIZAM PROTIV UGNJETAVACA