Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ja se čudim kako su uspjeli u PArizu koordinirati istovremena 3 napada ! I 9/11 tri otmice aviona. PLAYSTATION, pa to ti je. Jer teroristi su dobrim dijelom NEPISMENI ! Mirko i slavko se povlače jrot šumu u jeku neprijateljske ofanzive. Situacija teška, bezizlazna. Kad odjednom na jednoj poljani čuju nešto. Pogledaju malo bolje, a fašistićki pilot sletio na poljanu samo da piša u obližnjem grmlju. Nije čak ni motore aviona ugasio. Šta čekaš, uskači, resko komandova preduzimljivi Mirko ! A Slavku nije trebalo dva puta reči. Mirko samo lagano dodade gas i avion poleti prema oslobođenoj teritoriji. Odjednom će sumnjičavi Slavko: A otkud ti Mirlko tako mali znapš voziti borbenia vion ? Eh, odgovori na vožnju fokusirani Mirko: SVA SREĆA DA ME JE DEDA UČIO LETIT DOK SAM BIO MALI ! Nisam ti to stigao dosad ispričat jer smo stalno u borbama.
Mirko cita knjigo mujo kopa njivu ...
Playstation Live=terorizam! Hahaahhahahahahahahaha
Čini se da je čitav svijet sada prešao na 3D reality igrice !
Mogu i s cenerom cevapa na hastalu ispisat isto tako sta god zelim - krenuli su navodit listu sta se sve moze a nece moci u buducnosti koristiti. Presmijesno!