Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro docekajte zlocinca pokazite pravo lice
Sedi Bilja na kamen studencu, sto ih je sirila sirila... R.I.P Baba
Pa mame vam ga spalim branite Goebelsicu jel? Vodite je kuci pa je karajte Fasisticke kuje. R.I.P Baba
Nepravda ostaje to sto ste uradili nasoj Biljani. Biljana, jedini istinski predsjednik RS koga postujem. Biljo RESPECT...sisajte lijeba
ne, cuko je naziv za jebacha tvoje mame i sestre, da pojasnim!
Pretpostavljam da je \"cuko\" naziv za islamiziranog psa ?
duze bi drzali nekog cuku za ubistvo komsijine kokoske u zatvoru nego jednu jalovu staricu koja mrzi sve oko sebe jer nema sama potomstva za onolike zlocine u BiH ....gdje je istina u Evrope.
A gdje bi je ti dočekao ? Pa neće sletiti u smrdljivi Teheran. Imaće onda svečani doček i srpskim zemljama. SRPSKA & SRBIJA
Zločinački monstrumi se puštaju na slobodu!
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE DOBRO DOSLA PREDSEDNICE !
Stara k.u.j.a ce prvo da se napije zato sto je stara kronerka pa ce onda da crkne onako u.s.r.a.na
Vidi je sto je fina... a od ovih svedskih \"mirotvoraca\" me nista ne cudi. Sve su ovo promisljene provokacije. Kao reakciju traze i ocekuju od nas da postanemo islamski teroristi, da bi mogli potvrditi svoje predrasude o Islamu. Odmah prekinuti sve diplomatske odnose sa EU! Ali nema u nas niko petlju, odnosno jaja za ovakav potez... Nazalost!
pa kako moze Svedska vlast da donosi odluke kad joj je sudjeno pred Medjunarodnim sudom?
Pa sta ako je pustena \'\'na slobodu\'\' poslije 8 godina robije, i na pragu 90-te godine zivota? Hoce li njena sloboda ugrozit bilo ciju drugu slobodu? Nece. Nadam se i duboko vjerujem da ce njeno mjesto zauzeti neko daleko vise od nje zasluzan za desavanja 1992-1995.
hajde sad branitelji skandinavskih zemalja ubite kuju pa niste bili u stanju ni proteste organizovati a niste nam ni pakete slali u ratu ahahaa