Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tvrdim i stojim iza toga , da je ovaj navodni rat Turaka kontra IDIL-a samo farsa i da se u biti radi o napadu Turske vojske na Kurde koji im goozice čuvaju oko Kobaniya i Sirijske granice . . . Neće ovo dobro završit - po Turke ....
izjave erdoana:kurdi braca,bosnjaci braca,albanci braca..svi braca..a sad lagano udri po braci...sta li ce sa nama biti..?..:D
Nisam srbin,bosnjak sam
Erdoganu idu niz dlaku. Siguran sam da su kurdi prihvatili da uđu u koaliciju sa Erdoganom da ne bi došlo do bombaških napada, pa do napada avionima na Kurde, pa do evo ovog događaja i svih sličnih događaja. Jasno je da Erdoganu treba što žešći sukob, a Kurdima što više mir.
Ne valja... plamičak postaje plamen...
Sve su to bolesne igre velikih... na kraju glavešine sjednu i naprave dogovore, a obični mali ljudi obilaze groblja, živeći život bez nade i dostojanstva.. I terorizam je posljedica.. ne uzrok..
Auuu ne bih bio sad kurdima u koži.
sad ce teroristi iz komsiluka da svrsavaju na ovu vijest tri ... dva ... jedan ......................
korpuse, mogu samo kmečati kad im turci skenjaju jedno 20-30 vojnika zbog ovog.
@varaga evo ove teroriste http://www.autonomija.info/srdan-susnica-iz-banjaluke-je-protjerano-75-000-ljudi.html
PRIKAŽI ODGOVORE (2)