Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kurdi su za Cetnike i Ustase mala maca,sta su ti radili jedni drugima,ali i sto je gore pripadnicima svoga naroda,Kurdi se bar ne biju izmedju sebe,moralniji su :D
U ovom ratu neće biti pobjednika. Kurda ima previše da ih se "izbriše" s lica zemlje, a istovremeno ih je premalo da pobijede Turke. S druge strane Turska će se destabilizirati, potrošit će ogroman novac na rat, opast će prihodi od turizma i slično, dosta ljudi će izgubiti života zbog ničega. Već viđen scenarij. Pogodite gdje.
Ko drugom jamu kopa sam u nju upada. Turska je počela plaćati ceh Erdoganove 20 godišnje politike.
Nisam pristaša ni jednog od pokreta u BiH, znači ni četo, ni bošnjo ni ujkan. Sad si na aparatima.