Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da se smiri malo ova situacija sa Sirijom, IDILom i bliskim istokom uopce, onda ste vi na redu. Za najvise tri dana je narod oslobodjen od ovog praseta. Go USA!
Ma sta ima 3 dana... Zadnji put kad su probali trebalo im je 3 godine i 1 mjesec da skontaju da nemogu nista... Da se razumijemo bitangu sa slike gore i njegov, malo je reci idiotski, rezim ne podrzavam uopste, ali od vojne akcije i nasilnog svrgavanje nema i nece biti nista, a svako ko tvrdi suprotno je il glup il sarkastican...
Mislim da nije rjesenje u bombarodavanju svakako napacenog naroda. Narod ce se osloboditi stega i straha (koje su vjerovatno i kulturoloski "problem" u toj zemlji) cim osjeti da je 100% na sigurnom. Sjeverna Koreja koristi tehnologiju njemackog DDR-a koja je predmet ismijavanja obzirom na razvoj i unaprjedjenje vojne tehnologije u samoj Njemackoj, a tu su ostale clanice NATO-a. Vrlo lako i brzo bi se rijesio problem tog zatucanog sistema, samo da je volje sila koje ga mogu rijesiti. Ne sanjari i ne zivi u iluzijama istoka. Za Zapad su te "sile" smijesne. Sam primjer Rusije koja sad gleda kako da se na svaki moguci nacin rijesi problema sa izvozom u EU je najbolji primjer. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
postoji satelitski internet sto znatno komlikuje problem ...
najludja zemlja na svijetu niko nikakva prava tamo nema
nemeRe to bez kabla......................
Elektronsko zagadjenje signalima.... Hahahhahahahah braco ila bitange...
Tako to ide kad svoj narod uzmes za svoju prciju.
Σεμσο σωακα ψαστ!