Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marija Šerifović oslobođena ...
Rusi i Srbi su jedini narodi koji su apsolutno sa svakim iz komsiluka ratovali.
@mosi Nismo mi zavadili sa Srbima i Hrvatima vec su Srbi i Hrvati htjeli da rasparcaju BiH! Ako ti odbranu svoje kuce nazivas "zavadom" onda imas opasan problem u glavi.
Ljudi moji tipično,za par mjeseci kad je većina zaboravi samo se čuje poginula u saobraćajnoj nesreći...pomoći joj nema
Ovu ozenis i J... si macku mater !
Sretno joj.
Nije ni humano drzati dusevne bolesnike u zatvorima. Vladimir Vladimirovic je postupio sasvim ispravno. Lice ove zene je lice ukrajinske vlasti i NATO pakta kojem sluze, a lice ruskog otpora i oslobodjenog Krima je Natalija Poklonskaja. Bas kao u bajkama. Princeza i zla vjestica.
@Vicious Mogu, ali me ova prva fotografija inspirisala :-)
Jbt. te vlaske lazi.Kaze pomilovao je a u stvari je razmjenio.
Lijep djecak
Mogla je makar grudnjak staviti...
@Mosaik Koje bradavice ko šalteri na starom tranzistoru.