Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@prevara Tesko tebi sa tobom, tjesi se!
evo jedna svidjelo se vama ili ne KAD SE NEBO OTVORI I ZVIJEZDE UGASE SUDNJI DAN KAD NASTUPI TESKO VAMA KJAFIRI
@ma neka Za rat su ti jaja najmanje potrebna, vjerojatno bi puno manje izginulo vojnika da nisu previse bili napaljeni. To jest da su pamet koristili vise, a jaja manje. Bosnjak sam, ne moj mi molim te govoriti o sposobnosti muslimana za bilo sta! Pogledan nas, pogledaj sve ostale muslimanske zemlje, nista za pohvalu!
vas samo rokaju, niste vi sposobni ko muslimani samo da i ovde krene pa da realno odmjerimo snage sa ovim nasim genocidasima a ne kao 90-tih kad su imali svo naoruzanje i JNA... Za rat treba imati jaja a ne kao srbi koji su se izivljavali na djeci i nejaci kao u Sarajevu sa snajperima
Ma da im gori pod nogama kao sto je nama gorilo u ratu, bili bi oni svi sposobni. A ne moze nikad vojnik biti kao onaj koji brani svoju porodicu i narod.
Da, nazalost i IRAN Iran mora sto prije da se osposobi za uspjesnu odbranu
IRAN jel to pise IRAN?!