Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi ljudi otkud u vama toliko negativnosti i prljavog jezika. Sve neki dase kad je anonimno komentarisati, a u stvarnosti ste manji od makovog zrna. Kompleksi, kompleksi... Prvi put cujem za guvernantkinju ??? Valjda guvernerka??? ........joj je tada bilo 42 godine......, bez tacke. Kad ima tacka ispada da je tada bilo cetrdesetdruga godine. Malo lektorisanja ne bi bilo na odmet.
ova je izgleda jedna bivsa colgoerl,ne?Znal neko nesto vise o djetetu njene kcerke,da je to incestno???jada li...
obratite paznju na prvu fotku! sta joj to bradu dira!?? :)))))))))))))))))))))
sotonina, mlada!!
Raja ja se palim na ovakve žene.! Simapatična,voli se drogirat ima samo takve usne za popušit .,- ( Ona je Bomba )..
kcerka joj se tucala sa nekim u familiji, vjerovatno oce pa je rodlila retasrdirano incestoidno dijete za koje stara kurva sara kaze da je njeno.
hahaha kakvi pet stvari o njoj nisam znao.....nikad ove zene ni cuo ni vidio....glupljeg naslova nisam odavno vidio...ahahahahaha
pusila je ona vise od marihuane, hehe...
go obama
tako je smatram,rasist,fendementalist,ekstremist,a sto ne stavite da je prije par godina bila flavni clan organizacije koja je trazila da se Aljaska odvoji od USA,hohohoho a danas ce ona bit desna ruka onom kriminalcu rata ,hohohohoh,zalosno covjek bi se smijo da nije tolika tragedija covjecanstvu sta nas ceka,,jedan ratni zlocinac i jedna fondamentalista sto je trazila odcijepljene aljaske od USA,a sad da ona diriguje tom drzavom,haj absurdne slijepe ludosti...ratnik i religijska fendamentalista zajedno...,!jadan ovaj dunjaluk sta nas ceka,to vam ozbiljno kazem!
Hm bas glupo zar mi trebamo da znamo ko je ona i jelde sve nam je po taman u ovoj nasoj drzavi da bih se mogli interesovati za neku kozu kao sto je ova.
HA HA HA , za tu kuju cujem 2 put !
hahahha, cuj nismo znali. halo medjedi pa nismo znali ni koje ona do prije 2 dana. A vi sigurno niste znali da je navedena isla u supermarket