Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VEOMA BLAGE KAZNE ZA TAKO STRASAN I SUROV ZLOCIN
Posto vidim ovdje ima puno onih koji odobravaju taj valentinov pa molio bih vas da mi objasnite sta je to i od kada se to kao "obiljezava" kad neko nekog voli zar je potreban neki dan, kojeg je opet neko izmislio, da pokaze i dokaze toj osobi da ga/je voli, ili se to pokazuje i dokazuje kroz zivot, valentinov je obicna budalastina, kojeg je neko izmislio zbog zarade.
@hoce nece AKO JE TO OBICNA BUDALASTINA KOJU JE NEKO IZMISLIO ZBOG ZARADE, ZASTO JE OPRAVDANO NEKOGA POSLATI U ZATVOR ZATO STO RADI NEKU BUDALASTINU KOJA NIKOME NESKODI, AKO SMETA BOGU ON CE DA KAZNJAVA
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
neka su ih vala kaznili . sta ce sami sa zenama u stanu?
a sta da nije bilo zena, da su sami muskarci slavili u romantici?! :p
gandalf, to bi onda bili normalno pa muski i treba da se druze. tope, ja moram uzet ocku sekera da se smirim.uzas od bluda.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je zakon,sigurno da se ponovit nece...Pa,svaki roditelj ne bi sigurno volio da se ovako njegovo dijete "provodi"...Ovo sto vidite su opomene,da covjek to ne cini...Kazna ujedno,na ovom svijetu...Takav je serijat,zato tamo i ima manje zla...Kljucevi,novcanici nepoznata stvar...Nema divljat u autu isl...kao Semir
ne znam šta napisat na ovakvu religijsku glupost.. samo se čudim i opet mi nije jasno.. :/
bravvvoooo Šerijatskaaa bracoo!!! eto im valentin jebo im on sve!!!
ma čačkaju mečku dok narod ne vrisne i odjebe sve tamo u 3 piz.mat.
Policijske jedinice Komisije za promovisanje vrijednosti i prevenciju razvrata (CPVPV). Ko KGB.
100 posto podrzavam ovakav zakon
Kad ovo pročitam, shvatim da sam mogla i mnogo gore proći vezano za državu upisanu u izvornom rodnom listu.. Lijepi moj Balkan.. ipak.
...što ti je demokratija...
Mošnje teže ovome. Šta ćeš vole Mošnjaci da budu bičevani :)))
Ove treba bombardovat pod hitno Saudijce al da narod ne nastrada nego bespilotne i cim sjede u auto odma ga roknut a i ove sudije mada oni nisu krivi oni sude po zakonu,Amerika je prodala demokratiju za naftu,cuj oni skidaju nekog Asada a sa ovim prijatelji i sa onim pucistima u Egiptu koji sude na smrt ako si clan stranke ili izadjes na demonstracije,sramota ´za demokratiju i slobodarski svijet.
Što su se veselili na dan zaljubljenih - kjafirski praznik. Dobro su prošli, izbjegli bičevanje. Sevap je živjeti u Saudijskoj Arabiji, zemlji sunca i slobode. Sevap je svakodnevno ići na pranje mozga kod lokalnog hodže. Sevap je biti slobodan i ne smjeti reći da je šeik gol !!!
Polako - ženama nije određena kazna a garant će biti bičevanje ili udaranje k...cem po pojedinim dijelovima....
zemljo otvori se :OOO
Pravda za žrtve vaginalne manipulacije, koji su "pali" slaveći zloćudni komercijalni proizvod !
Saudijska arabija je veće zlo od Iraka, Irana i Afganistana skupa
Ludi arapi, pravo zaostao narod....