Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnje, sta odmah kukate ?! mudzahidi su prizeljkivali Dzennet i Sehadet u borbi sa nama Cionistima i zelja im je ispunjena ...
Sto se svijet ne digne zbog ovoga? Pa naravno, da je u Americi ovo uradjeno odmah bi rekli da su to muslimani uradili a da to i ne provjere, i nazvali bi nas teroristima.
Zato što se svijet digao u borbi protiv Islama. Njihove žrtve su "svete" a muslimanske samo statistika za njih. I to je tako. I jedini oni koji su se digli u odbrani tih muslimana,upravo od ovih ubica se nazivaju "teroristima". Pakistanska vlada i vojska mirno promatra kako se ubijaju muslimani Pakistana,a talibani Pakistana se bore za te potlačene muslimane. Tako je i u Afganistanu gdje Afganistanska vlada i vojska dopušta Amerima da ubijaju muslimane a jedini koij brane te muslimane su talibani koji opet se nazivaju teroristima.Tako i u Jemenu,Siriji,Somaliji itd. Ukratko definicija "teroriste" je:musliman koji se bori u samoodbrani.
pravi junak ova bespilotna,nije ko onaj bombaš u bostonu kukavički aktiviro šerpu i nastradaše nevini,bespilotna gađa samo krive
mišu postao si krtica, vidiš li ti išta oko sebe?
Samo se vi zezajte s Pakistanom i oni imaju nuklearno oruzje ...