Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'Ajde balo sta si zapjenio. Uzmi knjigu pa se obrazuj. Jesu, lagali su me:-) Zato ja znam ko sam a vi još razglabate kako da se izjasnite, pojma nemate ko ste. A sto se tice amera i njihove milicije.... i tebe i njih nabijem na k.... U stvari nisi vrijedan da se s tobom raspravljam šugo nekrštena:-) pozdravi sestru i reci joj da mi vrati 50 $ nije završila poso do kraja.
kevu ti nataknem na kurcinu,prodali ste vjeru za veceru!!!!!srbe na vrbe!!!
ne nego n. phoenix...pusi ga genocidasu,jesu ti mama i tata lagali amerima da su iz mjesovitog braka???jel ti tata lagao kako nikad nije bio pripadnik genocidne vojske,mamicu ti na kurcinu nabijem!!jos ce biti hapsenja po phoenix-u,ameri imaju imena srba koji su bili u vojsci za vrijeme rata ali su lagali amerima da nisu!!!!!u zatvor pa ce da vas deportuju u genocidnu tvorevinu!!!
Jeb'o ti genocidaš mamicu... Mora da si sa usranog balijskog Northerna izmedju 13te i 50te street's.
Jedva cekam da i ovi u americi otkriju samoubilacke napade!
@phoenix ne rise majke ti, svi ste vi isti mota tamo preko bare veliki bosnjaci patriote, kurcite se a niste puske vidili.
mozda neki srbin bolesni pun ih je phoenix....vecina su ratni zlocinci,genocidasi!!!