Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta nam vrijedi što je mi znamo nać na karti
hebo ukrajinu...99 od 100 amerikanaca ne zna nabrojati sve svoje drzave...
Isto kao sto 5 od 6 Bosanaca ne zna naci Peru, Kazahstan ili Namibiju. :)
pravo pitanje je koliko in zna naci BIH
Bitno je da mi znamo
A da li gradjiani Bosne i Hercegovine i cijele Europe znaju na primjer naci Ujutu (Utah) ili New Mexico na karti??? VECINOM NE! Zasto bi onda Amerikanci znali naci Ukrajinu?
Ja znam i to,ali opet svi znamo pronaći SAD.Šta bi tek bilo da su morali tražiti neku oblast poput Krima.
Pa dobro poznato nam je da su Ameri prilicno debilan i nepismen narod. Sve sto imaju kvalitetno rade im evropljani, ili mali procenat Amera koji nesto znaju.
Da li ti znac baci Sjevernu Dakotu na karti??? Lako je naci SAD, bas kao sto je i njima lako naci Europu. Ali zasigurno nije ni nama a ni njima naci drzave unutar kontinenta.
Zaboli njih briga za Ukrajinu.
Pet od šest BiH građana je nepismeno....
Zivio Klix i antiamericka propaganda, sto rece gazda !
Pet od sest amerikanaca zrele dobi misli da frizider daje svjeze mlijeko, tako da me ovo ne cudi sekunde jedne. Pa oni ne znaju geografiju gradova i okoline u kojima zive a kamoli gdje je Ukrajina.
Sto pricas gluposti? Da nisam bio tamo 6 mjeseci, pa bi nekim tvojim izjavama i povjerovao, a ovako vidim, da si ti to negdje samo cuo od ovih nasih domacih filozofa.
Jes ima i Ukrajina u Americi čuo sam
" BOLJE BITI MALO GLUP NEGO MALO PAMETAN " - to je njihova deviza
"Što su njihovi pokušaji da lociraju Ukrajinu na mapi svijeta bili lošiji, to je njihova želja da SAD vojno interveniše bila veća." pa normalno zato i rade na tome da im narod bude glup, vlada im nije glupa.
predrasude-koliko Evropljana zna nać na karti north carolina
pa 9 0d 10 bosanaca ne zna naći američku državu Arkansas
Pa ne možeš to porediti to je isto da od Amerikanca tražiš da prepozna gdje Srednjobosanski kanton.
@najjaci Nije istina. SAD je ustvari "konfederacija", bas kao sto je to EU. Ako ja ne znam naci Juznu Karolinu na karti, zasto bi oni onda znali naci Ukrajinu ili BiH ??? Osim toga, drzave se u SAD dijele na Counties, sto je do jednog nivoa isto kao sto i kanton. Counties se dalje dijele na opcine i gradove.