"Nismo kamikaze, vratit ćemo se"
0
Penzioneri dobrovoljno idu raditi u Fukushimi
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedaj se generacijo !
cudan je to narod ovi japanci...bushido kod samurajski jos se moze prepoznati i u ovo moderno vrijeme. Aferim.Kad je bio rat u bosni nasi stariji jel imaju 50 godina,veli prestar za linije....a vidi japanaca.
I ja bi išao, imam samo 43 god, al nikakva dobra nisam vidio u svom krvavom životu. Pa tako bi lakše okončo ovaj bijedni život u ovoj ludoj i bijednoj državi. Iz dana u dan samo čekam 2012 da me riješi muke. Ko u ovoj državi može poželiti da ostari??? Mogu ministri i direktori, a mi ostali smrtnici možemo samo čekati da nas u zemlju što prije pokopaju. I u zemlji je sada bolje nego na njoj. *(-_-)*
ma i ovi nasi penzioneri se po tramvajima izigravaju revizore
Koji ljudi, nemam riječi. Ja to prvi ne bih učinio, zbog toga im se i poklanjam.
Najjaci su ovi Japanci. Zato mi se bavimo Mladicem, svakom sekundom njegovog zivota... Pateticno.