Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta mislite da li ce biti sukoba izmedju njih? DA palac gore, NE palac dole
Ja sam svoje rekao, pa hajd da vidimo...
da mi vas zajedno sa srbima, ne vratimo odakle ste i potekli, sa urala. da ste sila i vi i srbi, kao što govorite, a pičkice ste, uradili bi to 92-96. i vi i srbi samo pričate d mi je jednom doživjet i taj progon od vas u moj fundimentalistički iran
AKO BUDE OPET RATA U BOSNI LJEPO CEMO SE UDRUZITI SA SRBIMA I VAS MUNGOSE PROTJERATI U TAJ FUNDAMENTALSTICKI IRAN.NIJE BILO RAZLOGA DA RATUJEMO SA SRBIMA JER IMAMO MNOGO ZAJEDNICKIH STVARI A SA VAMA MUNGOSI APSOLUTNO NISTA.NIJE EVROPA ZA VAS PRIMITIVCE MARS U U IRAN STOKO JEDNA ZAOSTALA....
Ameri nece i ne zele sukob sa Iranom (iz vise razloga...) ali Izrael se nece moci suzdrzati od \"preventivnog\" napada. to ce dovesti do nekontrolisanih desavanja u regionu, a potom i svijetu.
Ahmedinedžade svi bosansko-hercegovački hrvati su uz tebe ! Pokaži šugi cionističkoj kako se to radi !!! hrvat iz Širokog Brijega !!!!
go go go , move move move, shot shot shot, ! kill all motherfuckers, yeah yeah, kill all of them ! i tako si se zarazio holivudskim virusom ispiranja mozga...hahahahahahah, j.e.b.e.n.i reteradu ! koliko imaš godina ? ili si samo deb.ilno i strašno g.lup ??
iran is american soil ! death to ahmedinedzad! USA go there and kill em all ! Sadam objesen, Gadafi zaklan, a sad je red da ovog Ahmeda smaknemo, naprijed Amerika !
tvoje kompleksaško nipodaštavanje Irana dovoljno govori o tvojoj obrazovanosti i nepismenosti..ali kako si i mogao šta naučiti uz frulicu, gusle i krmad... j vlašino ili rumunski ciganski vampiru, vi vlasi smrdljivi tražili ste i željeli veliku smrdiju pa ste dobili k.u.r.a.c od toga..sada se ta velika smrdija proteže od Beograda do sjevernog dijela Kosovske MItorvice..Iranci su ponosan narod sa više hiljadugodišnjeom tradicijom, Iranci šalju satelite u Svemir, razvijaju nuklearnu tehnologiju, imaju rakete kojima gotovo da mogu pogoditi i NIš a vi se i dalje ponosite mitomanskim bajkama o kosovskom boju i Kosovskoj devojci koja krvari dok Turci redaljku prave nad njom...
@akcija Bilo kakva akcija na Iran bi imalo za posljedicu nestanak Izraela a to nebi niko zelio\'\' odakle ti to da niko ne bi želio nestanak čiffutistana ? pa to želi cijeli islamski svijet, a bome i veliki dio kršćanskog svijeta...sjetimo se samo terora cionista prema kršćanima u Palestini ....
pogledajte samo malo smjer rakete,,,,mislim promjenu smjera....kakvav jak programski sustav imaju iranci......a gdje nece kad vecinu tih operacija vrse zene,vrlo precizno i stalozeno.....za ove poslove trebaju jaki nervi....
HEY BOSANSKI MUNGOSI ISTI STE KAO I OVI ZAOSTALI IRANCI,NISTE NIKADA BILI REALNI I OBJEKTIVNI ZATO STE ISPASTALI U RATU U BOSNI.TRAZILI STE NEZAVNISNU BOSNU I AKO STE ZNALI DA TO SRBI NIKADA NEBI PRIHVATILI I STA STE NA KRAJU DOBILI SAMO 24% BOSNE..NAVIJATE ZA IRANCE I AKO DOBRO ZNATE DA NEMAJU NIKAKVE SANSE PROTIV AMERA,OVO PRIMITIVCI ISTO TAKO NISU REALNI I OBJEKTIVNI IGRAJU SE SA VATROM KAO STO STE SE VI IGRALI 92 GODINE I STA JE BILO???DA VAM AMERA NIJE BILO SAD NI VAS NEBI BILO....OTIDJITE MALO NA GOOGLE I POGLEDAJTE MOC AMERICKE VOJSKE PA ONDA PRICAJTE NESTO....POSTANITE JEDNOM RAEALAN I OBJEKTIVAN NAROD I BICE VAM BOLJE!!!
Ljudi moji ne znam sta bi vam reko..eto
Samo naprijed braćo Iranci,pokazite im kako musa dere jarca!
@bosanceros ja sam u svojoj zemlji,gdje sam i rodjen,bih,a kada bih birao drugu domovinu otiso bih u iran.jesi li sad zadovoljan?!
@denzel,sto ti ne izabra iran,jadne hipokrate smrdljive,glave i g uzice ste udomili na zapadnim jaslama a repine pustili po istoku i masete sa njima iza ekrana naravno,da mi je samo cuti da se jedan bosnjak javi iz tog naprednog irana,jasta ce,ne da fata adidas dimije nikome,ljigavci.
@kralj to ti gledo na murdochovim emisijama?pa kralju vidi se da veze nemas.iran nije neka zatucana nedodjija,nego super moderna i napredna zemlja (uhvati nekoga ko je bio tamo pa ga priupitaj),sa istom takvom vojskom.iran naoruzava i obucava hizbu.ll.ah,koji je 2008 doslovce pomeo tzv idf smece,koje naoruzava znas vec ko i cije oruzje se jos dodatno doradjuje od strane cionista.iran je posljednjom akcijom prizemljenja stealth letjelice pokazao da je daleko spremniji i na taj vid rata.upadom u gps sistem letjelice i izmjenom koordinata prizemljise je na svoj aerodrom,dok su bilmezi na svojim ekranima ocitavali flymehome funkciju i bili ubjedjeni da se nalazi iznad afganistana.a sve pametne rakete ferceraju na istom principu,sto ce reci da hakiranjem koordinatnog sistema iranci mogu americku pametnu raketu preusmjeriti na proizvoljni cilj.