Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa iran i treba da ima nuklearnu bombu zbog balansa moći, jer je ima i cio-fašistička tvorevina \"izrael\". međutim, ajetullah Hamenei je donio fetvu da je to oružje haram, tako da čisto sumnjam da je prave.
Imamo flexibilan milokliz, pogodan i za xivute i za amere.
99 % muke oko proizvodnje uranijumske bombe je u izotopskoj separaciji ... tu tehnologiju Iran ima već godinama i da su htjeli to da rade, već su mogli imati basnoslovni nuklearni arsenal ... ali oni su ipak odlučili da se oslone na nešto najmoćnije, a to je slobodan protok istinitih informacija ... nisu kukavne gnjide poput kineskih političara.
Hajde prvo da gospodin Hong Lei bude malo pričljiviji i iskreniji o likvidacijama kineskih studenata na trgu nebeskog mira ... i da pomogne današnjim stanovnicima Kine slobodnije Internet-komunikacije bez cenzure ... ja da bih stekao povjerenje u kineske političare, moram prvo da razmijenim političke stavove sa vatrenim zmajevima koji žive na teritoriji Kine ... ili je gospodin Hong Lei samo glupavi mafijaš poput Dodika i Cionista ???