Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u Njemackoj nikada Hitler nije ni umro,Hitleru je bilo potrebno 5 godina da bi skupio 50 000 pristalica,a PEGIDI samo za dana u jednom gradu 18 000 za tri dana u 4 grada 100 000,znaci da je on uvijek postojao u Njemackoj .Trebalo je samo neko da se nadje da bi se pokazalo njihovo pravo lice.Njemacka cijelo vrijeme prica o nekoj demokratiji koja je samo na papiru,a u stvarnosti ne postoji
stvarno smo mi ljudi bez obzira na vjeru i naciju glupi pa napad u francuskoj je organizovao mossad da bi napravio pometnju izmedju krscana i muslimana uz pomoc koje bi se uspostavila kontrola nad internetom a mi po ko zna koji put nasjedamo
Sve ludo ! Na sve strane svijeta ! Spanija, Njemacka, Francuska, Austrija, Engleska, sve proteste...
Nedaj Boze... Ali kao da se upravo zeli taj sukob civilizacije i vjere.. Sve planirano da se odvoje krscanski i muslimanski svijet..
Neka se oni odvajaju Elenora , ali nećemo mi ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
....".patriotski Europljani" bi da ponove Kristalnu noć svog vođe:)))
...jel čuješ "patriotski" hvataj maglu odatle...hulja do hulje, naivni će ginuti.
......baš kako je zapisano u nauci o ratovanju, parafraziram: "kada nastupi rat, u prve borbene redove ide pješadija(čitaj sirotinja i naivni), pa artiljerija, onda neki foliranti, zabušanti, ađutanti i ostali đenerali.a kada se rat završi, komanduje se na levo krug i dele se priznanja"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...a hitlera su doskora u zvijezde kovali...
...masa je takva, sama sebi skače u usta i to ne vidi...kad im to "razvidiš" onda si vaki-naki...
...nemam pojma, liče, nit me briga...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
trebate se spojii sa onim aiz groznog ili nigera pa da zajedno protestvujete :)