Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahhaha, neka tako mu i treba ;)
ştari je dolijao.
nekako je ko tužan na ovom fotosu:(
hahahahaha. Samo Amere po dzepu, to ih najvise boli. Nema nikog na ovom svijetu ko pare voli vise nego oni. Osim mozda nasih kriminalaca na vlasti.
U pravu si, Srbi (i krivi i dužni) plaćaju ceh da se rat protiv terorizma ne zove pravim imenom.
Bas si me pastore razocarao.Sta ima veze stampani papir sa religijom. Religija se nosi u srcu i u dusi i ko je ispovijeda zna njene svete knjige napamet.Paljenje bilo koje Svete knjige je varvarski cin ili cin inkvizicije iz Srednjeg vijeka kada su se Kopernikove knjige palile.
pastora kako gleda u kameru, k\'o da se u.sr\'o:)))))))))
EPIC FAIL PASTORE
Isto kao bombardovanje i protjerivanje vlahadije s kosova :D
Mazanje očiju Saudima i baljama.
SVE ČESTITKE AMERIČKOM ZAKONU I DOSLJEDNOSTI . RESPEKT . U AMERICI IMAŠ POTPUNU SLOBODU ZA SVE , ALI JARANE SVE ŠTO UBRLJAŠ MORAŠ PLATITI BEZ OBZIRA KO SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
s.m.r.a.d
hahahahaha oplakah
Ona je dobila nagradu Freedom Of Hate Speech.
A šta je sa onom sveštenicom koja zapali Kuran na američkoj zastavi?