Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači Renoi i Pežoi imaju slabe kočnice?
Pariz: Mladi Youssef izgubio tavle od Jacquesa i u naletu bijesa izbo njega i još tri osobe.
Pariz: Prodavači na tržnici već 3. dan protestiraju zbog uvoza graha iz Indonezije koji, ističu, nije ni blizu kvalitetan kao domaći a umanjuje im vrijednost.
Sad i kad muha prdne reći će da je 'džihad muha'. Čuj predsjednih odma došo na mjesto udesa haha, neki Francuz izgubio živce jer ga je iz.je.bala neka frigidna drotica i čo'ek se zaletio autom u nju a predsjednik o'ma došo hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Allah je najveci ! Islam ce pobijediti !
Palatalizacija CZS U ČŽŠ , pariške policije
Klasični terorizam !!! Ima li još šta da izmislite bando evropska.
Ovo se smije komentirati a onaj video od jucer koji je prikazao dva napadaca nije. Klix-u znate li jesu li se onom mladicu od 18 godina izvinili policajci, a pogotovo novinari sto su njegovo ime objavili u vijestima iako uopste nije bio kriv za to, moze se zamisliti koliko se mali uplasio.
POOR BRAKES MAN,POOR BRAKES!!!
BALOTELLI MORAŠ NAGLASITI KOJI DIO!!??
ova francuska policija ko iz filma Taxi
Pariz sve više liči na ratište.
Jesu li bili neki muslimani teroristi?
nisi procitao do kraja: za sada nema naznanja da je događaj povezan sa nedavnim terorističkim napadima.
Nema veze to, moze bit neki drugi povod sad
PRIKAŽI ODGOVORE (2)