Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zalosno nema te 8 godina a niko i da ne primjeti...pa nije se onda djaba ni objesio
E to je prednost EU, niko nikog ne interesuje, svako je u nekom poslu a komšiju ko ...., a nekad se kod nas govorilo da ti je komšija preči od rođenog brata!!! Ja ipak ostajem mimo EU, hvala lijepo ali da se mi držimo naših dobrih odnosa.
Pa svak stavlja nos gdje mu nije mjesto, umrli bi da saznaju šta ti jedeš. Ipak sam za EU, ljudi žive slobodno, dignutih roletni, zar ima išta ljepše od tog?
Eno na piku lik već prodaje tu gajbu u pola cijene. Ima da usreći neki mladi bračni par, a nakon što se usele mi ćemo dobiti novi nastavak Paranormal activityja.
Welcome to EU... Tamo mozes go hodati po ulici niko ti nece nista reci, sa iglom u veni, svi prolaze pored tebe, vise klosara nego igdje umiru na ulici niko nece obratiti paznju- eh to vam je Evropa... Imas komsiju kojeg samo vidis kroz prozor ili ujutro kad ide na posao... Nema ba BOSNE nigdje jebla vas Eu...
kupiš stan pola miliona eura i nađeš leš unutra ,mogu zamisliti lice kupca
ima li ikakvo logicno objasnjenje zasto se tijelo nije raspalo...? ja trenutno nemam...
Osusio se ko stelja
Dobra mahala pravo !!!
...veći grad, veće otuđenje...
Sreca pa su kod nas mali gradovi.
Lijepi naš šeher. Kod nas se ne možeš toliko otuđit i da hoćeš. :D
nije se raspalo jer je kosooki napravio gresku sto nije otvorio prozor da zrak maloprocikluise. ovako me cudi kako nije se ugljenisao
Ajd to sto nemas prijatelja, al sto ne smrdis?
kome?
Kako niko nije osjetio smrad raspadanja tijela...neki neosjetljiv narod...
a francuski parfemi?
"Tijelo je bilo u savršenom stanju, kao i sam stan", kazao je anonimni policijski izvor. Istražitelji ne mogu objasniti kako se tijelo nije raspalo.
ma ja 2005god. bila epidemia upale sinusa...pa ni jedan komsia nista da osjeti..a i imao lik dosta drugova u zivotu,pa su ga i trazili....