Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
*ebi ga, ne mozes uci u operu ni u patikama i trenerci, vratili bi te odmah. Postoje pravila. Kao sto ni u Saudijskoj Arabiji ne mozes da hodas kojekuda onako kako ti se cefne. Svakom njegova pravila. Kome nije po volji, neka ne ide.
Da, ne mozes ni u Saudijskoj Arabiji u mini suknji, niti zene smiju voziti auto pa se niko ne buni. Njihova drzava, njihova pravila.
@SLAVIC yebale ti ninje staru masovno
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
JA BIH ZABRANIO I ULAZAK U SVINGER KLUBOVE ZAMOTANIM ZENAMA
Neka odluči da li je za operu ili nikab... Očito ima unutrašnji sukob interesa. Slatke mukice.
Ova strasila treba zabraniti svugdje.
proci se sigurno stotine godina dok mi, kao ljudska rasa ne budemo na visem nivou i da jednostavno uzivamo u raznolikosti. protiv sam zabrana, pa i ove u francuskoj jer francuska ima imidz demokratske napredne i slobodarske zemlje. sa ovom zabranom su se izjednacili sa iranom, saudijskom arabijom, afganistanom, ciji zakoni naredjuju kako ce zena biti obucena.u javnosti. inace i ja jos nemam visoku svijest u vezi burke pa ista mi smeta kada vidim zene samo sa prorezom za oci.
ispravna odluka, ako se nekome nosaju burke neka ide tamo gdje je to dozvoljeno. tacka.
islamofobicna europa pokazuje svoje pogano hriscansko lice!
i kuan joj zabranjuje da ide u operu
gdje to pise u casnom Kur'anu, islamofobičaru jedan ?!
Koji apsurd :Opera i pokrivena zena
Cuj hanume idu u operu!!!
zasto da ne ide u operu, sigurno je dobro upoznata sa klasicnom muzikom neovisno o njenoj garderobi.
to je ta eUropska selektivna demoNkratija .
Selektivna? Znači hršćanima, ateistima, jevrejima ili šta ja znam hinduistima nije zabranjeno nositi burku? Ili misliš selektivna demokratija u smislu da muslimani nemaju biračko pravo?
Koji fašisti Muslimani su im dobri kad ih treba kolonizirati, masakrirati i eksploatirati a u operi su nepoželjni, čak i u školama, kad se sjetim škole i hidžab.... Licemjerstvo na n-tu
WTF, znaš li ti čitati? Niko ne brani muslimanima da idu u operu ili u školu. Kad na vratima banke piše "zabranjen ulaz sa vatrenim oružjem", hoćeš li isto reći da su kauboji nepoželjni u banci?
francuzi hoce strikto sekularno drustvo bez oznaka bilo koje vjeroispovjesti i to rade donoseci zakone koje po meni nisu demokraticni, ali na duze staze isplatice se, jer na ulicama bice svi isti bez ikakvih vjerskih simbola.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sto ih bog kazni da moraju ovakve hodati po svijetu pa ni u operu nemogu
Ako se samo oci vide, kako su mogli doci do zakljucka da je zena?? I onda neki ovo nazivaju diskriminacijom, kakva diskriminacija kad neznas sta se pod satorom krije.
pod burkom se samo zene "kriju" i niko vise. gluposti pricaju o sigurnosti, kao moze svasta nositi, biti musko itd. pa do danas nema u svijetu statistike da kazu da je osoba u burki pocinila kriminal.. a koliko kriminala se pocini noseci obicnu garderobu, maskiraju se kao klauni, imaju maske, ali su im ruke uvijek slobodne za akciju, a osobi pod burkom ruke su "svezane", smeta odora.....
Nastavlja se fašistička i vjerska diskriminacija muslimana u Francuskoj. Malo obrazovanja ne bi bilo na odmet. Ovo na slici je nikab a nije burka, pa ako je burka zabranjena, a nikab nije čemu onda reakcije? Sa druge strane, Francuska je otišla i korak dalje u kršenju osnovnih ljudskih prava, pa je jedna firma uručila otkaz jednoj muslimanki koja nije htjela da skine mahramu, a francuski sud donio odluku da je firma u pravu. Pitam ja vas ako je mahrama zabranjena u javnim ustanovama, zašto je ne skinu i francuske opatice koje rade u bolnicama, dječijim vrtićima i drugim javnim ustanovama? To se nikada neće desiti jer je ovdje na sceni diskriminacija uprena protiv muslimana.
ninje, nazad u yemen i kirgistan.
Nindze u Japan... :))))
a dokle ces ti ???