Komentari (263)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo, ni meni u Bosni više nije svejedno kad vidim pokrivena lica, mislim neka marame i hidžaba ali ne treba pretjerivati jer je - najbolja odjeća, odjeća skromnosti...... E sad, šta če one kao VELIKE VJERNICE u restoranu gdje se lupa klempo nemilice??? Šta če V.V. bez muške pratnje u tako javnom i islamofobnom objektu???? Sve mi se čini da uz ostale propuste, ovaj orkestrirani dogadjaj nije dao dovoljno materijala radikalima ni jedne a ni druge strane... Više nego prozirna namještaljka usmjerena podizanju tenzija
nije ni cudo kad su dosle ko strasila, narod se boji
kad sam ti seku golu sreo na ulici nisam se prepao:)))
Oduvijek je bilo pravo vlasnika da odbije poslužiti nekoga u svom restoranu. Da li se taj može uvrijediti - može, to odbijanje možebiti izraženo na uvredljiv naćin ali - svako ima pravo da bira svoju klijentelu. Naravno da će se izvinjavati ... ne zato što bi morao svakoga poslužiti i pustiti u restoran, nego je svjestan da nakon ovolikog publiciteta može očekivati napad.
Francuzi su stari, iskaljeni fashisti. Netrpeljivost i netolerancija je odlika primitivnog naroda. Francuzi su krozi istoriju milion puta pokazali svoj primitivizam.. Kobajagi, kultura neka i civilizacija, Louvre kojim se dice je pun nacionalnog blaga drugih zemalja kojeg su Francuzi poljackali. Razbojnici, huligani, teroristi i fashisti kroz cijelu svoju istoriju.
*opljackali
Stalno prave provokacije, vidis na snimku da su one izmedju sebe snimale ponasanje kuhara samo da bi mogle da se nesto negativno objavi . Stara provjerena skola. Sve je namjesteno.
A kada dodje neki sheik u restoran onda mu i dupe ljube za koji euro bakshisha. :)
Primitivaca na sve strane.
Ma sta se Francuz izvinjavas, samo ostro sa njima. Kako bi te oni naprasili u svojoj zemlji i jos likovali tome.
Muslimani hajde Kamen vas zove u Meeeeekuuu da skakućete oko njega 😂😂😂😂
sve muslimane protjerat iz Europe i mir će opet zavladati...
Heeeeeeellp Inzko heeeeeeellp mrze ba muslimane heeeeeeellp Inzko genocid Molimo te Inzko poništi ovaj kjafirski restoran
Bravo za konobara
@buhtla Jesi li sebi dao taj nick dok si sjedio pred kompom sa ogromnim sendvicem u ruci,prethodno se tuzno pogledavsi u ogledalo koje je uhvatilo samo dio tebe, jer citav nisi mogao stati.
Njegov restoran, njegovo pravo koga ce usluziti.
ides li ti u pingvin?
@OtokaBoy3 tamo ti sve rade zatvorenici sa hepatitisom
@ErikBerne Ne kaze se izvinuo nego izvinio.
Ma sta zna papak.
Možda na hrvatskom. Na bosanskom se kaže izvinuo.
Muslimananske provokacije dolaze do granice strpljivosti normalnog svijeta. Ove gadure namjerno dolaze žderat i smrdit u pristojni restoran, a mjesto im je u štali sa devama u blizini meke i medine.
koji si ti Šaban😁samo njena ogrlica vrijedi ko sva tvoja imovina😁
@Pr0peler Dzabe arapima pare kad su zaostali, vidjeces sta ce biti sa njima kada SAD-u vise ne budu trebali.