Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav razgovor, s islamistima se nepregovara. samo bombardovati te periguze.
iran je sljedeca meta cionisticki marioneta amera i ostalih saradjivo ili ne saradjivo napast ce ga radi prirodnih bogastava nafte plina itd ovo je samo izgovor da se pravdaju to su lešinari novog svjetskog poretka gadno se sprema moguci su sukobi širih razmjera jer su cionisti prekoracili svaku mjeru i provaljeni su kakve su im namjere
Pa ako neznate Persia je izmislila Shah i sad se Iranci polako igraju dobijajuci na vremenu i veoma su blizu da izvedu prve nukleus pokuse a tad je gotovo za svko stopiranje jer tad Stop ne postoji.Volio bih prvih 10tak Iranskih nukleusa da posjeti Izrael, sanjao sam tu fasisticku drzavu da sva u vatri gori i mozda mi se san i ostvari ! Bog!
Iran najavljuje da ce im prije tih datuma koje imperijalisti najavljuju kao pocetak sankcija, i to u najkracem mogucem roku obustaviti isporuku nafte i onda krece potpuni kolaps EU ekonomije koje su ionako pred potpunim slomom.
Ne pregovaraj vise niskim,samo dabe gubis vrieme,kopaj razna iznenadenja,cekaju da vas iscrpe pa onda da vas gladne napadnu....
Blizi se kraj ovim zlocinackim i pljackaskim rezimima, jer vise nema pljacke s lakih ledja, pa zato postaju sve nervozniji i agresivniji, a u konacnici, ovi pokusaji agresije na Iran, samo ce ubrzati njihovu konacnu propast. Mnogi od njih su to i svjesni, ali pod cionistickim pritiskom nezaustavljivo srljaju u propast.
ŽIVJELA ISLAMSKA IRANSKA REVOLUCIJA
Čuj nuklearnu bombu, to im je samo izgovor. Traže povod, ali moigli bi lahko dobiti po nosu. Žali Bože nevinih života. Najveći apsurd u svemu tome jesu dvostruki aršini, kao ja mogu imati nuklearno naoružanje i nikoga time ne ugrožavam, a ti ga ne možeš imati jer ćeš njime svima prijetiti. Bože mili koji licemjeri.