Želio da razotkrije zlo unutar crkve
1
Papin bivši batler na sudu zbog krađe povjerljivih dokumenata
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smatram da je ovakvo \"vjersko\" suđenje nešto što podsjeća na inkviziciju. Treba nastojati da svugdje važe građanski a ne nekakvi \"vjerski\" zakoni. Ovakvo primitivno ponašanje u krugovima hrišćanskog svijeta pruža snažan vjetar u leđa teološkoj bandi Saudijske Arabije. Sad oni imaju izgovor za zloupotrebu vjerske literature.
Zamislite krscanski svijet kada bi se obznanili dokumenti o obmanama krscanstva i o skrivenoj istini...Zamislite tu reakciju...kao kada bi obznanili vijest da postoje vanzemaljska bica koja svakodnevno nadgledaju planetu Zemlju. Krscanima ne bi ostalo nista sem, ili da oduzmu sebi zivot, ili da postanu ateisti ili da prime islam. Vatikan krije najvece tajne...tajne koje bi mogle okrenuti naglavacke krscanski svijet... Krscani zive u zabludi koju im kroji mega korporacija Vatikan vec 2000 godina.
sve dok ima budala koji ce vjerovati u boga, bice i hohstaplera koji ce im tog boga prodavati ... cista ekonomija, zakon ponude i potraznje
Batler je legenda prava. Dozivljavo iz bliza godinama perverzije i splekte na dvoru i dok.urcilo mu da to gleda.
Sveti Oče uz tebe smo! Nek se osudi na pravednu kaznu.
Vjera je mjera pametnom -budali nepotrebna-oholom neprijatelj isto kao i zlu!!!!!
Trebalo ih je.....disleksija.... :)
Trebalo je ih razobličiti već odavno....sve !!! Imali bismo ljepši i bolji Svijet !!!
papa fakin, ima i batlera.
hajde ni papino maslo nije za ramazana,,
\"Vjera znaci praviti vrlinu od nerazmisljanja,time se ne treba hvaliti.A oni koji propovijedaju vjeru,koji su u mogucnosti,uzviseni,nisu nista drugo nego intelektualni robovlasnici,drzeci ljude u ropstvu fantazije i besmislice.Oni odgovaraju i opravdavaju toliko ludila i unistenja.Religija je opasna jer omogucava ljudskim bicima,koje nemaju sve odgovore,da misle da ih imaju.\"
nema zla i dobra. postoje samo interesi ljudi nisu ni dobri ni zli, već i dobri i zli. sve se vrti oko moći i uticaja politika, religija, šoubiznis...sve je pokušaj prevlasti jednih nad drugima okarakterisati kršćanstvo kao zlo, a u isto vrijeme podržavati bombaške napade na djecu i žene, ili ubistva djece od budističkih svećenika, ili blagoslovljavati vojsku koja kreće u k.lanje- sve je to isto
PAPA=papak
kako moze buduci svetac biti korumpiran...halo? :p
e pa sad ti mediji nek mu plate dobru odbranu, ako nece oda narode znajte da se ne isplati biti dobar.