Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA NISAM VEHABIJA ...TO SI U PRAVU...JA SAM SAMO VAS POTPALROL, VAS SAVJEST I IZNOSIM ONO STO VI MISLITE A NECETE DA KAZETE JER STE NACISTICKE K*URVE I DA MOZETE ZATRLI BI SVE STO NIJE ISLAMSKO A ONDA BI SE POKLALI MEDJUSOBNO DOK SE NE BI ISTRIJEBILI...NEGO ODKUD TI U BIH??? TEBI JE MJESTO U AVGANISTANU A NE U EUROPI..
pripadnici vehabijskog odnosno selefijskog pokreta za sebe nikad ali nikad ne kazu da su vehabije, pa bih ovaj jeftini, providni pokusaj nazvao jadnim kao i njegovog autora kome ovo sigurno sluzi na cast. selam.
KORJENI I IZVOR SVOG SVJETSKOG ZLA SU UPRAVO U VATIKANU... INKVIZICIJA, PRVI SVJETSKI RAT, DRUGI SVJETSKI RAT, NACISTI SU NEKA OD \"VRHUNSKIH\" DJELA VATIKANASVI RATOVI KOJI SU SE ORGANIZOVALI NA PLANETI SU DJELO VATIKANA. VATIKAN JE \"BABILONSKA KULA\" KOJOJ SAMO FALI JOS JEDNA CIGLA I VRH JE SAGRADJEN...TADA CE SE SRUSITI..OVO JE ZADNJI PAPA NA PLANETI I USKORO CNESTATI, ALI CE PRIJE TOGA RAZOTKRITI SVOJE PRAVO NACISTICKO LICE...ALLAHU EKBER...