Dočekalo ga 200 homosekusalaca
0
Papa u Barceloni osudio pobačaj i istospolne brakove
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha, a vid\' mu kape ....mogo bi čovjek 7 dana sr.at u nju da ne ide u wc
Vodimo ljubav a ne rat!
nebi da vrijedjam..nikoga cisto iz razloga sto znam kako meni smeta kada neko ili neki diraju ono sto je meni sveto ili barem sto bi mi trebalo biti sveto.ali nemogu se odati dojmu ovih nekoliko fottografija sto su neki stavili ovde...meni ovo sve lici na nekakve mackare ili maskembal doduse maske su puno provokatnije kod ovih homica neko kod ovi vijerskih lica ..ali sta upada u oci to je da obadvije strane koje ne vole jedni druge imaju maske i iza istih se skriivaju ...
Svakom svoje, ali Papa samo drzi do Bozijih zapovjedi, pa tako istospolni brakovi nisu po Bozijem zakonu, a abortus se smatra ubistvom. Ko spomenu humanitarni rad?? Ja znam jako puno svecenika bas u Sarajevu koji se time bave. Jedan, koji je akademski slikar, od prodaje svojih slika hrani najmanje 4 -5 porodica u Sarajevu, a gdje je jos i stipendiranje studenata i sl. Boga ima, a oni koji ne vjeruju, nisu ni svjesni sta ih poslije ceka...
katolici su neiskreni, jedno rade, a drugo mole.
on je za tradicionalnu porodicu, a on i slicni njumu, tj. svi iz katolicke crkve je ne praktikuju... mislim da bogu, kojeg ionako nema, ne bi smetalo da se i papa ka.ra i pravi djecu. papa kloc
jel to naucio u hitlerjugendu?
harac, harac, rajo harac, hljeba, hljeba gospodaru.
pa da oni ne paradiraju, niko ne bi znao da i takvi postoje, ovako se zna da postoje, i bitna im je drustvena potvrda i prihvatanje drustva. kao i crkve, uostalom. jer i oni su ljudi, pa ako ima boga za druge, a sto to ne bi bilo i za njih, nisu oni pali s marsa, a druge stvorio bog. mada nekada mislim da pretjeruju, ali sto da ne, sve dok ih papa ne prizna kao takve. al s obzirom da papa nece ukinuti celibat nikada, a sto bi priznao ove? prije ce ukinuti papu, kako stvari stoje. tj niko ga vise i ne slusa.
crkva je stvarno izgubila puno svoje moci, ili mi se samo cini, nez, neki pederi da dodju pred papu i da se ... nemam nista protiv njihovog nacina zivota, ali nije uredu sve to sto rade, stvarno nez sta oni misle, ispade da su bolesnici, psihopate, a i jesu s tim ponasanjem, sve te neke parade, sve bi oni nest da pokazu, pa nema smisla bas, svako nek zivi kako zeli i nek pusti druge na miru.
a ovi homoseksualci, a koga briga za njih, oni nikom zlo ne cine, i kao takvi imaju pravo da se ...bu s kim ko hoce, koga za to jos da boli glava, baviti se necim slicnim, to je stvar privatnosti, ne zalaziti u tudje krevete i spavace sobe. nikog glava od tog ne boli.
nisu ni svi popovi isti, ali bi najbolje bilo da se malo spuste na zemlju, umjesto sto tupe stalno o onom na nebu. kada bi se malo vise bavili humanitarnim radom, te pomoci ljudima u nevolji. Ovako, gube svoju svrhu, i samo zaglupljuju narod. Nije crkva glupa kao institucija, i ti hodze i popovi. Dugo godina je bilo pozeljno da ljudi hode nepismeni po zemlji, da bi lakse upravljali njima.Drzali ih namjerno u neznanju. Sada vise ne mogu, bar ne kod mnogih, pa im krivo. Ne znam samo cuju li oni sami sebe ponekad, ili ta moc udari u glavu, bar ovi visoki poglavari?
valjda to niko vise i ne slusa, popovima popovsko, i to je to. neka ih, kad su vec tu, i to je sve. radi tradicije. u evropi svoje vjernike moze na prste jedne ruke da prebroji, tako da bi bilo bolje da svoje rezidencije preseli u afriku pa tamo pametuje ako i tamo ima ko da ga slusa.
koje nebuloze. realni zivot je ipak nesto drugo. neki se jos na nebu drze i ne silaze na zemlju medj obicne smrtnike. ko god nije sa obicnim smrtnicima, nema sta da dijeli savjete. jer ga skoro niko nece slusati. zamislite samo da kinezi, medju kojima je sve vise hriscana, krenu stopama i preporukama doticnog? 1 300 000 000 stanovnika, puta 5, za 20 godina, kolko je to? to je sadasnja cifra ukupnog broja stanovnika planete. da li energetski sektor moze podnijeti, ili pak prehrambeni, tu ideju ovog mahnitog vatikana?
pola od kuge pola kolere, a neki da se dignu u zrak i opasu pojas kad nemaju hljeba, a oni drugi imaju? a neko ce ostati ziv, a zivotni vijek 40 godina?