Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Papa je ljudina!
Otkud ti znaš?
Jarani smo
eh moj Papa da svi ljudi misle kao ti daleko bi ovaj svijet bio bolji.
Bravo Franjo majstore,pokazi ovim Evropskim smradovima sta je dobrota i vjera. Lijepo je nazivati selam ali treba pozdravljati i druge sa dobar dan.
Papa je fakat insan po mjeri...
BAS ME ZANIMA BILI KAKVA MUSLIMANSKA ZEMLJA OVAKO PRIMILA KRŠĆANE...
Nadam se da bi ali ne daj Boze nikome rata i izbjeglica
A ne kao braca muslimani Arapi najbogatije arapske zemlje nisu nijedno primile > http://ba.n1info.com/a59230/Svijet/Svijet/Koliko-su-izbjeglica-primile-arapske-zemlje.html
Takve su ti i komsije balije,pustili bi te da crknes
Kod mene u ulazu postije porodice i SDAovski uhljebi koji svi rade,a sa druge strane postije porodice u kojima ne radi niko,i ti uhljebi mirno gledaju kako im se komsije pate,i ne pada im na pamet da im pomognu.Stoka balijaksa sebicna.
Namazan Njofra,taman da ih pokrsti:D Salim se
Samo me strah da među ovim napaćenim ljudima, ne bude i onih kretena isilovaca koji će iskoristit situaciju da se lako infiltriraju u Evropu....
Poslušaće ga, pogotovo Hercegovci, u Širokom i Međugorju najviše
Papa tako je , vidiš kako muslimani sunni neće da se brinu o shiama,
hajte bujrum
Croatissimus je taj koji ce odredjivat tko je hrvat a tko ne, svi hrvti na portalu javite se ovdje pa neka croatissimus odredi tko ce biti hrvat a tko ne On to zna izgleda najbolje
referent za hrvaštinu znači :)
Hercegovac1992 gdje zivis? Da te dodjem pokatolicit
pokatoliči prvo sebe paganine kozojebu
Svaka mu čast zaista čovjek vrijedan svakog poštovanja. Da se nadovežem na temu uh koliko bi mi sevapa zaradili da naši džemati i džamije tako isto postupe, tamam imammo mašalah džamija. A u svijetu kada bi slijedili njegov primjer !!!????
https://youtu.be/wJohL3ygCNA
Howarde oko, šta su Muslimani onda radili po Makedoniji, Grčkoj, Srbiji, Bugarskoj, zemljama gdje je kršćanstvo postojali po par stoljeća, trebam li t i još nabrajat - Rumunija, Moldavija, južna Poljska, Mađarska, dio Slovačke, južna Španija... to su sve druže moj stari katoličke zemlje ili pravoslavne bile stoljećima dok se Turci nisu usadili ko klin u njih, eto, da donesu ljudima civilizaciju? Vidiš da im uopće nije uspjelo jer su oni civilizaciju već imali.
Donijeli su barem stari most, zbog turaka mi sada imamo turisticku destinaciju ghagahahha
šta ima veze, otvori kafanu u Mostaru i uživaj
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
jarane udomi i mene preći ću na katoličanstvo, već sam čitao bibliju par puta, pliz