Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemam nista protiv sela,j...o zemlju bez sela,al\'na selo pa lahko!!!ŽIVJELA PALESTINA ZIVIO IZRAEL!!!
SELJAČINO!!!CUJ JESI LI TI SRBO?BOŽE SAČUVAJ!!!JES ILI TI BOŠNJAK?....glupane jedan!
@fukara JA SAM BOSANAC FUKARO!!!RODJENI SARAJLIJA FUKARO!!!JEL\'TI MOŽDA ČUDNO FUKARO?
@laKo: laHko!!...jesil ti srbo??
Bravo Papa..!!! jedino riješenje je da Palestinci imaju svoju dršavu I da nisu više pod okupacijom židova....
Ma treba iseliti jevreje na grenland a palestince na novi zeland a dovesti švabe dole da naprave državu.
...a tu su inace zivjeli zidovi kad palestinci bar pod tim imenom nisu ni postojali,bili su zidovi...to je jedan narod svidjelo se kome ili ne!!!
...a cija je to inace zemlja?Protabiri malo po Istoriji.Slazem se da Palestinci trebaju imat\'svoju drzavu...procenti bi trebali po meni biti 60%-40%.Koga je više nek\'dobije tih 60% teritorije!!!
...lako...jesi l\'ti Slovenac!
Ma ja, lahko je sada govorit o pravljenju palestinske drzave kad im je ostalo 5% teritorije u odnosu na 90% zemlje koja je bila njihova 60-tih godina...
...i ja se slažem,al\'problem je u tome što to ne žele Palestinci,tačnije njihovi ultra d.,oni žele sve...isto kao i ovi...ljudi su većinom odvratna bića,psi su zakon!!!
Bravo za Papu !!!