Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dirnuo si u samu srž onoga " politika je kurva " jer baš tu se krije najviše zloupotreba , raznih mahinacija i nepotizma ..... svaka čast , dobar prijedlog i trebalo je i prije poraditi na ovome ali , s ovime si se vjerovatno zamjerio mnogima i ovim potezom izgubio naklonost mnogih političara inače pravih " katolika i istinskh vjernika "
jebem papu :/
Pa care ti bi da ukineš politicku trgovinu taj sistem postoji odkako je države,oduvijek se podrška kupovala.Ti njemu pare da sjedne na položaj,a on tebi uslugu...npr. užu familiju ti zaposli u BH Telecom,al ne bi oni nikad hah.
imamo i mi naseg papu svetog fuada koji se komentarisati nesmije
Al ga papa zadaje opasno, svaka cast!
..brate, sruši papa američku "demokratjiu" u par rečenica :))) ...pripazi se, šefe, "svjetionici slobode" baš i ne vole da im se "uznos" ide...
Demokratija je umjetnost navlačiti nekoga tako pažljivo da isti pritom nastalo trenje osjeća kao toplotu majčinskog zagrljaja.
...čudan neki jezuita, full komunjara...
PRIKAŽI ODGOVORE (27)
Papa ne trpaj nos gdje ti nije mjesto. Meni se pred izbore baš sviđaju oni bilbordi sa konjima i kobilama, sad bi mi ti taj užitak uskratio. E ukini ti crkveni porez u katoličkim zemljama, ljudi bi trebali davati u crkvu kad žele i koliko su u mogućnosti a ne postotak od plate koji im vi odredite.
Vala ćeš se zamjeriti mnogima. Nisi ovo trebao ni pomisliti, a kamoli spomenuti.