Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi oni što kritikuju, treba da se zapitaju, da li bi se oni sjetili gladnih, dok je pred njima svaki dan izobilje.. Papina poruka isključivo zaslužuje poštovanje i ni riječ više.
Papina poruka je zamazivanje ociju sa stvarnosti. Dok svestenici bludnice nad djecom mediji nas smaraju sa papom betmenom. De nek protjera pedofile iz crkve kad je tako fin
A zašto misliš da to ne čini? Jer je katolički lider, kojeg ti po naredbi ne podnosiš... Plitko razmišljaš...
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Koliko je puta do sad dr. Qardavi pozvao na slicne inicijative ali krstaski klix to ne objavljuje, bitno je svog idola Papu svaki dan nam proturati na svom portalu. Klix je obicno govno krstasko koje ima za cilj zavadjati Bosnjake a promovisati tudje vrijednosti.
sto je covjek vise u pravu, vise ovih dislajkova dobije.
jarane klix ti je leglo mjesanaca bez vjere i identiteta, otpadnika od islama koji imaju samo muslimansko ime, a Boga mi tu je i veliki broj fasissta iz redo srpskog i hrvatskog naroda. Ako si mislio da si dosao na bosnjacki portal nisi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)