Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar neko moze biti "manjina" unutar vjere? na osnovu cega, zasto? zar pred Bogom nismo svi isti? zar postoji rasizam unutar Katolicke vjere?
Ja i??? Dokle god bude ovakvih kvalifikacija afroamerikanac, bijelac, crnac, kinez (zut), nikad nece doci do iskorijenja rasizma. Ovo treba da bude standard i uopce ne treba pridodavati paznji i da bude wow sto je papa imenovao afroamerikanca ili crnca uopsteno
Ako je Kardinal Puljic ,bosanski Kardinal,zasto ne brani bosanske Katolike???
On je sarajevski kardinal ako ne zanima više njegova biografija mozes potražit internetu da ne smaraš normalne ljude.
Kamenjarski Srbi ne vole papa Franju jer nije radikalni nacista
Neka je Sellam svima...
Selam brate
Allejkum Sellam bračo
Hvaljen Isus i Marija sveta
Sellam Alejkum svima
Dđezakalahu hajr @gooUser. ..
Pa sto nije i Dinu Konakovica?On zna biti i kardinal,i Papa,i doktor,i profesor,samo ne zna igrati kosarku,ne zna prepoznati talenat Jusufa Nurkica,a tri ga zene ostavile znaci da ne zna jos mnogo sta😂😂😂
Mogli su i Denisa Zvizdica,on je ono kurcevit,a kose mu oci- mogao je kao jardinal iz Kine proci.Nije u redu da u Vatikanu nema niko iz Gacka ili Gackog,kako se to selo zove?
Zaboli nas khurac, dosadni ste sa Afroamerikancima. Guraju ih u drustvu, k'o FS BiH Sarajevo na tabeli.