Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Papa koji radi nesto konkretno sa svojom "moci"
papa ti si cojk i po
papa ako si tako dobar i fin pusti medije u tajne vatikanske arhive
joj papa ako nastaviš tako postat ćeš musliman :)))
"Mi kršćani bismo trebali s ljubavlju prihvatiti i poštovati muslimanske useljenike, na isti način na koji se nadamo da ćemo biti prihvaćeni i poštovani u islamskim zemljama" ajd ti to objasni njima, kad određena gamad hoće da bude poštovana samo što tobože pripada toj i toj religiji koja je "iznad ostalih"
postat će musliman jer eto muslimanski poglavari su poznati da šire ljubav i toleranciju, vidimo primjer Saudijske Arabije, gdje se smrću kažnjava sve što je drugačije, najzadrtija zemlja na svijetu, a eto, središte islama;)
Vatikan je jedna od najuticajnijih zemalja u svijetu i kad na vrh dodje jedan ovakav " neobican"papa ne bi bile cudne ocekivati odredjene promjene u svijetu. Na isti nacin je pa i berlinski zid,prekinut hladni rat itd. Bice u svakom slucaju interesantno pratiti reakcije.( diskretne naravno)
Upravo sam prelistao malo vise info o temi. Izgleda da se papa zestoko obrusio na kapitaliste i nihovu glad za novcem.!!
kako glupi komentari na ovako osjetljivu temu..
Planora se uvesti ustastvo hahahahaha
Ti si kreten...
Tesla moj pa zar tako ocu svome.