Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trafiking ? Jel to ono kad se dvoje il kolko ih stane ''opale'' u trafici ?
Nemoj Papa zezati?! Sta bi mi brez tebe... :)) Evo da ti odmah prijavim one tvoje italijane.. Oni su nam ovdje u Bosni sve zabe pojeli i masu zena i djece ... da se ne odrazavam...
KIKSER nacionalista, mrzitelj BiH. sto vise negativno ocjenjivati njegove profile: abu.kikser , kikser.man , kikser.
tako mi je drago sto nisampapin pobornik da se sad sramotim:))
Ovim na slici kako kazu "k..ac iz ociju viri" sami goli pederi. Okacili golog cojka oko vrata, ja mislim da bi i njemu popusili da mogu.
Ma zezas !!!! I on je sad kao toplu vodu izmislio.
trafiking po nasem kioskiranje
Papa Franjo zvuci ko Internacionalac. Trgovina ljudima nije dobra.
Zločin protiv čovječnosti je i kad Mujo pukne šamar Fati. Ne treba nam tumačenje. Ima garant više od 30 miliona bukvalnih robova, a i ostatak čovječanstva sem njih par stotina su robovi.
Šta više ovaj kenja, bolje mu je da se pozabavi svojim religijama i zločinima koje one su činile i čine protiv čovječnosti, društveno, historijski, naučno, politički itd.
baš si odron
"kenja" nebi li šta doprlo do mozga takvim hajvanima kao što si ti... al očito da će morat još puno "kenjat"... :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (33)
Ozbiljno?