Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od kaada Pape pozivaju na prekid sukoba između ove dvije zemlje mora da su ostali bez glasa. Sramota, sramota do neba da se samo ovako uz put pozove na prekid sukoba. Kada se nešto hoće i želi postoji milion drugih načina da se to uradi a ne samo pozivati na prekid, kurtoazija.
28\ drzavne teritorije su britanci ostavili jevrejima pri povlacenju iz kolonije PALESTINE-danas Palestinci zive na manjem procentu- a davidova zastava zvijezda t j izraelska zastava simbolizira drzavu izrael od-TIGRITA-NILA-DO EUFRATA i to u duplo podvucenim-i to je proces desavanja na bliskom istoku-gdje je logika sa ovakvim izjavama i desavanjima-
baš će ovog neko da posluša
Eto poslušat će tvoga efendiju.
Sasa Puskin poziva papu Franju da pod hitno abdicira jer je redakcija Kliksa postala zabrinjavajuce opsjednuta svakim njegovim korakom i svakom izjavom. Samo nas novi papa moze spasiti. Neki malo manje simpatican vatikanski zlocinac.
Sta je s tobom, Ostrugo? Otkad si ti tako okrutan? Ja sam predlagao ranu penziju, a ne da ubijaju naseg papolina. Kako se onaj naci papa fino ko covjek penzionisao. Poceo u naivnoj nacistickoj zlocinackoj organizaciji, a onda napredovao do ozbiljne, vatikanske :-)
Pa da. Za*** su se sa onim nacistom pa su ga nogirali i doveli manekena. Kao kad Madonna reklamira Pepsi. Zla vjestica reklamira otrov, ali nekako je gledljivo. Tako je i ovaj papa gledljiviji od onog Svabe :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...krstasi naselili cifute na palestinsku zemlju,zakuhali rat i sada pozivaju na okoncanje sukoba :D...nema dalje...
papa ti je isto americka propaganda ista je to kurva samo se prodaju svijetu pod moraliste ali nista konkretno i tom smijeru ... papin govor je isti americki govor... tako su formalni i spremljeni kao da ih jedan covjek sastavlja
A ko je naselio muslimane u vjekovnu krscansku zemlju Bosnu?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Samo čekali da ih ti zovneš na ljutu i da prestanu pedesetogodišnji rat.
Hajd to dokazi hajvanima ...
za takve i kazem da su hajvani
Svi mirotvorci bi trebali oprobati svoju sposobnost upravo u Palestini da vide koliko vrijede.