Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja jesam katolik, ali počinjem sve više vjerovati da je istina ono što se priča o jezuitima i njihovom redu, da imaju odrede diljem cijelog bliskog istoka i da između ostalog oni siju nerede i krv, a središte im je u Bejrutu. Navodno njihova zakletva sadrži i ovaj dio: bez prolivanja krvi ni jedan čovjek ne može biti spašen, mislim nažalost da sotona vlada vatikanom!
Najveci fasista na svijetu se moli za mir na Bliskom Istoku... Sta reci?
Oooooo pa zar još neko vjeruje da se molitvom nekom koga nismo ni vidjeli,može pomoći napaćenim Palestincima? Kakav Bog....On (ako postoji) neće nikom pomoći ako ne mislimo na sebe.... Kad samo čujem povike "Allahu egber" "pomaže Bog"....povraća mi se....
ма ја, теби одговара да се омрсиш на рамазан....још си дрмно коју шљиву, гарант :)))
Dragi papa Franjo, molitva tu nažalost ne može pomoći. :( Jedini način je bojkot Izraela i prekid svih diplomatskih odnosa, Dok ih mi na zapadu (sasvim opravdano, da se razumijemo) sažalijevamo zbog holokausta, oni to isto rade jadnim Palestincima.
па бојкотуј их...ко ти брани?...затвори жиро рачун:)))
Vatikan je zlo vece od Hitlera